Ultima oră

I-au luat la verificat! Poliţia Economică controlează comercianţii de la Festivalul Berii

Festivalul începe astăzi la ora 19 şi durează până duminică

MondialUn echipaj al Biroului de Investigare a Fraudelor din cadrul Poliţiei Lugoj efectuează astăzi controale în rândul comercianţilor care oferă spre vânzare carne, produse din carne şi băuturi alcoolice şi non-alcoolice.

Inspectorii verifică în principal documentele de provenienţă a mărfurilor, acte care să ateste că firma funcţionează în legalitate şi acordul de comercializare de la Primăria Lugoj.

Poliţia Economică va fi prezentă în stradă pe parcursul întregii manifestări din centrul Lugojului.

“Direcţia 5”, cap de afiş

Tradiţionala manifestare aduce la Lugoj figuri cunoscute din muzica uşoară şi cea populară. Dintre acestea, „Direcţia 5” şi Nicoleta Voica sunt numele cele mai cunoscute. Lor li se adaugă şi artişti din Serbia care colaborează cu „Pink TV”, principala televiziune de divertisment din ţara vecină.

Vineri, 16 mai, este programată marea intrare în scenă, cu Alaiul Berarilor, de la ora 19. Inedita procesiune, în frunte cu „Regele berii”, va urma traseul Universitatea Europeană Drăgan, Primăria Municipiului Lugoj, Platoul Casei de Cultură a Sindicatelor. După alai, va avea loc festivitatea de deschidere a ediţiei 2014 a Sărbătorii Berii.
Spectacolele folclorice susţinute de Ansamblul Folcloric “Lugojana” vor începe în jurul orei 19.30, cu dansuri populare din zonele etnofolclorice ale Banatului de câmpie şi munte, Arad, Bihor şi Sălaj. Solişti vocali vor fi Andreea Voica, Carmen Popovici Dumbravă, Zorica Savu, Mitru Stoicănescu, Mihaela Petrovici, Doriana Talpeş, Ghiţă Călţun Brancu, Andreea Tămaş. Aceştia vor fi acompaniaţi de orchestra Ansamblului „Lugojana”, condusă de Ionel Groza, iar coregrafia aparţine lui Puiu Munteanu.

Ziua muzicii uşoare

Sâmbătă va fi ziua rezervată muzicii uşoare. De la ora 20, vor cânta lugojenii de la Left Overs Band, care s-au făcut cunoscuţi la festivalul Internaţional „BluesFest” recent încheiat. „Left Overs”, condusă de cunoscutul chitarist lugojean Cezar Costescu, îi mai are în componenţă pe vocalista Alina Onea din Reşiţa, Marius Bosneac (tobe), Mihai Subota (bass) şi Daniela Marcu – clape. Programul va continua cu „Box Office” din Timişoara, care promite să aducă o muzică pop de calitate.
Finalul zilei de sâmbătă va aparţine celor de la „Direcţia 5”, trupă care aproape că nu mai are nevoie de prezentare.

Miez de noapte cu focuri de artificii

Duminică, 18 mai, de la ora 20, este rândul grupelor de copii şi tineret de la Ansamblul „Lugojana” să încânte publicul cu dansurile lor, alături de soliştii vocali Andreea Dragoman, Larisa Lungu, Adorian Drăgoi, Călin Dănilă, Andra David, Denisa Lupulescu, Ana Maria Vlaiconi, Georgiana Micota, Anicuţa Coşovan, Daiana Ţofei şi Dariana Dumitrescu. După o jumătate de oră, intră în scenă Ramona Ilieş Drăgan, Ramona Torzan Gomboş, Doru Petrean şi Dorin Biriş – Coşbuc, acompaniaţi de formaţia „Drăganii”.
La 21.30, lugojenii vor asculta două trupe din Serbia – „Aleksandra” şi „Slavica Cukteras”, iar programul se va încheia ca întotdeauna cu un foc de artificii, care va începe cu un sfert de oră înaintea miezului nopţii.

Folosește Facebook pentru a scrie un comentariu

1 Comentariu on I-au luat la verificat! Poliţia Economică controlează comercianţii de la Festivalul Berii

  1. Iarasi incepe tigania, sa ploua cat mai mult, sa spele mizeria de la festivalul asta al berii … :))

Scrie un comentariu

Vă rugăm să scrieţi comentarii în legătură cu subiectul articolului. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, jigniri sau injurii aduse celorlalţi cititori care au scris comentarii duc la ştergerea comentariului sau chiar la blocarea IP-ului folosit. Redeşteptarea nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea acestora revine integral autorului. Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată.


Vă rugăm să scrieţi comentarii în legătură cu subiectul articolului. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, jigniri sau injurii aduse celorlalţi cititori care au scris comentarii duc la ştergerea comentariului sau chiar la blocarea IP-ului folosit. Redeşteptarea nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea acestora revine integral autorului. Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată.

*


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

CLOSE
CLOSE