Ultima oră

Horoscopul săptămânii 2 – 8 mai 2019

Zodiac Signs And Armillary Sphere On Black Background. 3D Illustration.

Mondial

Berbec

Cu Venus în Berbec eşti într-o perioadă creativă şi ai abilitatea de a te aşeza într-o lumină favorabilă. Viaţa personală vă bucură şi ea cu surprize plăcute. Relaţia devine mai caldă, descoperiţi pe neaşteptate noi calităţi ale celor pe care îi iubiţi. Relaţii socio profesionale excelente .

Taur

Perioada este marcată în mod deosebit de ambiţie, iniţiativă. Se poate să apară noi deschideri, noi provocări, care îţi solicită deopotrivă spiritul de luptător, inteligenţa şi diplomaţia. Financiar ai şanse frumoase şi pot apărea unele oportunităţi prin intermediul prietenilor sau al protectorilor.

Gemeni

Câştiguri prin intermediul partenerului de viaţă, şansa unor sponzorizări, sunt susţinute de vibraţia jupiteriană. Din punct de vedere sentimental, condiţiile astrale sunt favorabile pentru a avea o reuşită personală. Este o perioadă bună pentru a vă rezolva posibile neînţelegeri în relaţia de cuplu.

Rac

Obiectivele devin realiste şi mai practice, marele benefic Jupiter aduce beneficităţi ce ţin de Job. Adevăratele satisfacţii le ai dacă îmbini utilul cu plăcutul, dacă faci o muncă de vocaţie, pentru care ai talent sau care îţi face plăcere. Veţi avea parte de unele evenimente surpriză, vis a vis de carieră.

Leu

Tranzitul planetelor Marte si Venus îţi stimulează ambiţia, te motivează, îţi dau un nou impuls, lanseaza noi provocări. Simţi nevoia să te afirmi, să demonstrezi cine eşti şi de ce eşti capabil să faci, să-ţi defineşti poziţia şi teritoriul de influenţă. Soarele din Taur predispune reuşita în viaţă.

Fecioara

Volumul mare de lucru, presiunea impusă de termene, de complexitatea sarcinilor, de posibilele situaţii de concurenţă sau de atmosfera „incinsă” de la locul de muncă te ţin în priză şi se pot dovedi destul de stresante. Programul zilnic poate deveni mai încărcat şi te încearcă sentimentul că nu vei face faţă. Nu va dura mult până când îţi vei da seama că te stimulează şi-ţi aduce rezultate palpabile.

Balanţa

Plus la capitolul moşteniri, cadouri, bani proveniţi de la pereche sau din colaborări suplimentare s.a., dar şi în privinţa afacerilor şi a relaţiilor cu instituţiile financiare. Înnoiţi-vă garderoba, faceţi-vă un tratament cosmetic sau o tunsoare modernă, învioraţi-vă imaginea cu detalii originale.

Scorpion

Jupiter, marele benefic tranzitează casa banilor, e de aşteptat să beneficiezi în planul carierei de satisfacţia că s-a facut dreptate, că ai fost răsplătit în sfârşit cum se cuvine pentru prestaţia, serviciul executat la locul de muncă. Vei fi apreciat corect pentru seriozitatea şi sârguinţa în câmpul muncii.

Săgetător

Energia tinde să se focalizeze în jurul relaţiilor. Pasiunea devine mai puternică, apare nevoia de senzaţii tari, de acţiune viguroasă, de decizie, de cucerire. Sau invers, este posibil ca perechea să devină mai întreprinzătoare ori să ajungi ţinta unor avansuri directe sau explicite. Ai emoţii foarte vii, tendinţe clare de atracţie sau de respingere şi stârneşti, la rându-ţi, reacţii puternice şi categorice.

Capricorn

Cu Saturn vecin cu Pluto lucrurile nu merg prea uşor. Fie responsabilităţile sunt împovărătoare, fie ai în vizor obiective serioase, care cer timp şi răbdare pentru a putea fi atinse. Nu încerca să-i domini pe ceilalţi, ci mizează pe egalitatea forţelor şi pe un aport personal bine delimitat.

Vărsător

Graţie lui Venus din Berbec se îmbunătăţeşte comunicarea, ceea ce face ca problemele să poată fi discutate, sentimentele să fie exprimate. Dacă este cazul, poţi chiar să negociezi anumite aspecte cu perechea. O eventuală iubire aflată la începuturi, va fi hrănită din belsug cu discuţii „face to face”.

Peşti

Venus tranzitează „ casa banilor”, bucuraţi-vă de ceea ce primiţi, apreciaţi ceea ce aveţi şi nu fiţi supăraţi pe viaţă-despre care nu se poate spune că ar fi liniştită şi lipsită de peripeţii. Venus nu degeaba se mai numeşte şi „Mica Benefică”, iată că te înzestrează şi cu darurile care îţi pot netezi drumul spre fericire: farmec, eleganţă, putere de seducţie, o foarte mare disponibilitate afectivă.

Folosește Facebook pentru a scrie un comentariu

Scrie un comentariu

Vă rugăm să scrieţi comentarii în legătură cu subiectul articolului. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, jigniri sau injurii aduse celorlalţi cititori care au scris comentarii duc la ştergerea comentariului sau chiar la blocarea IP-ului folosit. Redeşteptarea nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea acestora revine integral autorului. Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată.


Vă rugăm să scrieţi comentarii în legătură cu subiectul articolului. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, jigniri sau injurii aduse celorlalţi cititori care au scris comentarii duc la ştergerea comentariului sau chiar la blocarea IP-ului folosit. Redeşteptarea nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea acestora revine integral autorului. Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată.

*


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

CLOSE
CLOSE