- Redesteptarea.ro - http://redesteptarea.ro -

Horoscop săptămânal! Zodiile, în perioada iubirii

Mondial [1]Berbec                                                                                                     

Graţie planetelor Venus şi Marte din Leu atragi atenţia sexului opus, emani căldură şi senzualitate, seduci fără efort. Oportunităţile afective se îndesesc. Prin viaţa ta bate un vânt romantic, iar comportamentul sentimental este entuziast, poate puţin exaltat, cu emoţii ample şi intense.  

Taur

Marte în zodia Leului înseamnă vigoare sexuală.  Marte acţionează ca un afrodisiac, iar tranzitul lui este foarte stimulant pentru viaţa intimă. Şi pentru viaţa amoroasă, în general. În fond, atracţia sexuală este cea care aprinde scânteia pasiunii. Marte este şi foarte pasionat ba, mai mult, are darul de a transmite pasiunea, de a-l contamina şi pe celălalt.

Gemeni                                                                                                                             

Graţie planetelor Marte şi Venus din Leu viaţa sentimentală, relaţiile cu anturajul de proximă vecinătate sunt străbătute de o energie nouă, mai luminoasă şi mai trepidantă. Apare un plus de pasiune, iar gesturile amoroase sunt mai demonstrative, mai largi, entuziaste şi solare.

Rac

Sectorul financiar este amplificat de Marte şi Venus din Leu. Rotiţele minţii se învârt non-stop în căutarea unor soluţii de creştere a veniturilor – şi poate chiar le găsesc prin intuiţia şi imaginaţia specifică nativilor Peşti. Munca decurge bine: ai putere de muncă, iar eforturile îţi sunt apreciate.

Leu

Planetele Venus şi Marte tranzitează Leul, iar dragostea şi relaţiile câştigă întâietate. Simţi nevoia să primeşti şi să dăruieşti mai multă afecţiune, senzualitatea îţi sporeşte, puterea de seducţie este mai mare. Atragi romantismul, atragi ocaziile de a întâlni iubirea. Acum, sub influenţa venusiană, Eros găseşte şi mai uşor drumul către tine.

Fecioara

Marte are o influenţă provocatoare, o atitudine pasionată şi întreprinzătoare, manifestări mai aprinse şi gesturi directe. Îţi exteriorizezi sentimentele şi intenţiile sincer, deschis. Să nu te mire dacă şi celălalt va avea aceleaşi porniri. Ai grijă, Marte are şi o faţetă primitivă, grosieră, agresivă, violentă.

Balanţa

Soarele este în casa prietenilor, deci te poţi aştepta la  evenimente ale vieţii în care prietenii şi grupurile au un rol predominant, dar şi la ivirea unor ocazii de a lega o nouă idilă, dacă îţi doreşti şi dacă ai „ pile” la Cer. Venus, planeta iubirii şi a armoniei, tranzitează în tandem cu Marte Leul.

Scorpion

Venus i se alătură lui Marte în casa prietenilor şi a societătii, prin urmare, participarea la evenimente cu public şi implicarea în proiecte de grup au o efect benefic asupra vieţii de cuplu. Oamenii se simt bine în compania dvs. şi vă admiră personalitatea însufleţită, inovatoare, metafizică.  

Săgetător

Jupiter la tine în zodie îţi dă încredere în propria putere de seducţie, îţi creşte senzualitatea şi îţi insufla entuziasm şi acel sâmbure de nebunie de care ai nevoie pentru a porni în aventura. Ofertele amoroase pot avea de-a face cu profesia, cu lărgirea orizontului cultural sau cu călătoriile. Capricorn

Preocupările cuplului sunt mai degrabă de natură practică (bani, casă, familie), iar distracţiile sunt mai restrânse, mai mult prin jurul căminului. Poate primiţi în vizită nişte oaspeţi dragi sau vă puneţi la bătaie creativitatea pentru înfrumuseţarea locuinţei. Saturn şi Pluton induc „ full personality”.

Vărsător

Vărsătorii lasă impresia că nu îi interesează nimeni, visează să mediteze, să-şi pună casa în ordine. Să renunţe ei cu totul la societate? Nu prea le stă în fire. În realitate, e suficient ca prietenii şi admiratorii să îi lase în pace pe Înălţimile Sale nativii  Vărsător, pentru ca ei , sub cel mai nevinovat pretext, să-i readucă pe toţi înapoi.  

 Peşti

Tranzitul planetelor Venus şi Marte prin casa Job-ului Peştilor face, mai mult ca oricând, să fii atras(ă) de persoane inteligente, care îţi stimulează gândirea. Neptun la tine în zodie îţi induce o stare de idealism în dragoste, de exaltare romantică, Neptun poate genera o fire interiorizată.