"> Horoscop! Doar lucruri bune pentru zodii – Redeșteptarea

Horoscop! Doar lucruri bune pentru zodii

 Horoscop! Doar lucruri bune pentru zodii

Berbec                                                                                                     

Pentru unii Berbeci e momentul ideal să se mute la casa lor. Pentru alţii poate fi perioadă perfectă pentru a aduce pe lume copii. Alţii se vor trezi dintr-o dată mult mai ataşati de trecut, simţind un dor fantastic de a-şi revedea rubedeniile de a se întoarce prin zonele copilăriei.

Taur

Jupiter din Săgetător îndreaptă viaţa amoroasă spre zone oculte, spre mistere şi tabuuri. Scorpionul este o perioadă bună pentru a „săpa”, a descoperi, a experimenta în acest sens. Este vremea cărţilor lui Freud, a vrăjilor de dragoste sau a experimentării iubirii tantrice. Pe de altă parte Venus din te pune în evidenţă, îţi accentuează ambiţia şi te ajută să-ţi valorifici potenţialul.

 Gemeni                                                                                                                            

Venus, de comun acord cu Jupiter, îţi hrăneşte aspiraţiile şi-ţi scoate în cale circumstanţe favorabile împlinirii lor. Formaţia astrală Jupiter- marele benefic al sistemului solar şi Venus din zodia Gemenilor favorizează creşterea popularităţii şi o îmbunătăţire a relaţiilor cu partenerul de viaţă.

Rac

Marte la tine în zodie aduce şanse sentimentale, momente tandre şi romantice între tine şi persoana dragă. Bucură-te de vorbe dulci, de declaraţii de amor, de momente romantice pe care Marte ţi le oferă pe tavă, perfect cât să-ţi reaprindă pofta de a iubi. Sunt posibile însă şi plăţi karmice.

Leu

Luna Gemenilor este o perioadă echivocă pentru carieră, în care fie dai piept cu un obstacol ascuns (sau de genul icebergului: o mică parte la vedere, restul „sub apă”), fie alegi să mergi pe cărări secrete pentru a-ţi atinge obiectivele. Trebuie să-ţi păzeşti spatele, fiindcă se poate să existe „binevoitori” care să te sape din umbră.

Fecioara

Statutul social, prestigiul profesional sunt în continuare centrul major de interes în viaţa ta. Popularitatea ta este în creştere, esti o persoană competentă şi respectabilă, dar şi ca o prezenţă agreabilă, iar relaţiile sociale îţi sunt deosebit de utile pentru atingerea obiectivelor.

 Balanţa

Marte accentuează o revenire în planul relaţiilor de serviciu, o luptă între viteză şi lentoare, te împinge să schimbi macazul în timp ce altceva învechit te ţine pe loc, să nu te mire că îţi pui singur beţe în roate, aspect care seamănă cu un bolovan pus taman în mijlocul unui circuit de formula unu.

Scorpion

Planeta Venus acum în zodia Gemenilor este conectată într-o conjuncţie strânsă cu Marte şi Jupiter, lăsând să se întrevadă înfiriparea unei relaţii de cuplu cu o persoană cumva mai matură, serioasă, care şi-a dovedit cu prisosinţă abilitatea de a-şi înfăptui idealurile, o persoană de la serviciu.

Săgetator

Viaţa de cuplu decurge agreabil în timpul Gemenilor, cu proiecte comune, distracţii, întâlniri cu prietenii, ieşiri în lume etc. Între tine şi persoana cu care împarţi viaţa există o notă de complicitate şi camaraderie, iar predispoziţia ambilor se îndreaptă spre veselie şi optimism. Ai şansă la interviuri şi negocieri.

Capricorn

Filosofia este „ori la bal, ori la spital”, iar dacă nu-ţi dai seama, relaţia poate să ajungă „la spital”, ba chiar să se sfârşească. Dacă eşti încă singur, eşti în stare să analizezi şi să treci în revistă, asemeni unui contabil, atuurile şi punctele slabe ale unui candidat la „funcţia” de viitor tovarăş de viaţă.

Vărsător

Lucrurile sunt mai interesante la secţiunea idile, aventuri şi noi iubiri. Acolo palpită ceva, iar dacă asta este ceea ce îţi doreşti, go on, este luna ta! Nu te aştepta însă la o poveste de amor dulce şi roz! Povestea va fi „condimentată”, nărăvaşă, iar uneori s-ar putea ca situaţia să te depăşească karmic.

Peşti

Prin lupta contrariilor energia opoziţiei Jupiter-Venus îţi aduce oportunităţi de extindere, dezvoltare, schimbare în bine, iar energia Soarelui aflat în casa familiei te propulsează înainte. Partenerul de sex opus vă atrage prin inteligenţă şi originalitate, casa familiei este bine aspectată.  

Cristian Obeadă

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: