- Redesteptarea.ro - http://redesteptarea.ro -

Handbaliștii de la CSM Lugoj au ajuns la a patra victorie consecutiv

Mondial [1]Echipa de handbal a Clubului Sportiv Municipal Lugoj a înregistrat duminică, 18 noiembrie, a patra victorie posibilă, în cadrul Campionatului Județean Timiș.

Handbaliștii antrenați de profesorii Dorel Pavel și Nicu Băban s-au impus fără probleme în deplasare, în fața formației ACS Giarmata, câștigând ambele reprize la o diferență de cinci, respectiv trei puncte.

Scorul final afișat în sala de sport din Giarmata a fost 37-40 (17-22). Grație acestui rezultat lugojenii s-au distanțat confortabil la patru puncte de echipa de pe locul trei: ACS Giarmata.

“Începutul jocului a fost echilibrat, s-a mers la un gol și egal până în minutul 18, când noi am început să ne distanțăm simțitor. Din minutul 22 am preluat categoric inițiativa partidei și nu am mai cedat-o până la finalul întâlnirii, deși din partea gazdelor am avut parte de un joc dur, dar am reușit să rezistăm. Ne-am apărat bine, un aport important avându-l Nicu Băban, care a coordonat linia noastră de pe semicerc. În acest al patrulea joc pe care l-am avut de la începutul campionatului, punctul nostru forte a fost faza de atac. Suntem pe un drum bun, avem o echipă care își dorește să mențină trendul pozitiv pe care-l avem de la începutul campionatului și sperăm să fie rezultate bune și în următoarele două partie care au mai rămas până la finalul turului. După patru etape suntem la trei puncte de echipa de pe locul doi, HC Giroc și la patru de următoarea clasată, gazdele din această etapă”, a explicat antrenorul Dorel Pavel.

Pentru CSM Lugoj au jucat Niculescu și Pelepeți în poartă, iar în teren Costea (7 goluri), Băban (2), Damșa (15), Gheorghe (1), Oprescu (2), Căprariu (6), Miclăuș (7). Cu o etapă în urmă (etapa a treia, 11 noiembrie) CSM Lugoj a învins acasă pe Avântul Periam cu 39-35 (23-14).

În clasament, după patru partide, lugojenii se află pe primul loc, cu maximul de puncte posibile: opt. CSM Lugoj va întâlnii, duminică 25 noiembrie, în penultima etapă, pe teren propriu, pe SCM Poli Timișoara.

Partida se va juca în Sala sporturilor “Lavinia Miloșovici”, startul fiind programat de la ora 11.