- Redesteptarea.ro - http://redesteptarea.ro -

Handbaliști de la opt echipe, în turneu la Lugoj

Mondial [1]Secția de handbal a CSȘ Lugoj în colaborare cu Asociația Județeană de Handbal Timiș, va organiza la sfârșitul săptămânii, la Sala sporturilor “Lavinia Miloșovici”, un turneu amical de minihandbal pentru handbaliștii născuți în 2008 – 2010.

Competiția este programată pentru duminică, 16 decembrie, de la ora 9.

“Va fi un turneu de pregătire, foarte util copiilor aflați la începutul perioadei de formare, la care noi vom participa cu echipa de la grupa de juniori IV: portarii Ma­rian L, Chiția, Bălțărețu și jucătorii Marian M., Trubinschi, Băban, Braun, Ciobanu, Homineți, Mo­ra­riu, Salizniyo, Stoica, Socaci, Gheorghe, Ibinceanu, Borș, Kokora, Valcan, Guran. Sunt așteptați să vină la Lugoj handbaliștii de la LPS Banatul Timișoara, Unirea Sânnicolau Mare, HC Giroc, Șc generală 7 Timișoara, Dominici Moșnița, HC Câtu Timișoara, HC Buziaș”, a spus profesorul Ni­colae Băban, organizatorul și coordonatorul competiției.

Partidele se vor juca pe teren restrâns cu porți reduce (3/1,8), în format 4+1. Lugojul a mai găzduit în urmă cu o lună o altă competiție pentru copii, intitulată Cupa Micul Handbalist, la care au luat parte peste 100 de tineri handbaliști din generațiile 2007-2008-2009.

CSȘ Lugoj s-a clasat pe locul doi.