- Redesteptarea.ro - http://redesteptarea.ro -

Hai la film! Ultimul film din seria Divergent are premiera la Lugoj

Mondial [1]Unul dintre cuplurile care au cucerit milioane de fani din lumea întreagă, Shailene Woodley si Theo James își reiau rolurile de succes din seria ,,Divergent” și revin pe marile ecrane din 11 martie.

Cea de-a treia parte a seriei „Divergent”, acțiunea „Allegiant” îi va provoca pe Tris (Shailene Woodley) și Four (Theo James) să reziste într-o nouă lume, mult mai periculoasă decât tot ce știau până acum.

,,Tris si Four au trecut prin foarte multe situații împreună, în care au luptat și au pierdut oameni la care țineau”, declară Theo James.

,,Sunt amândoi de aceeași părere, că trebuie să existe mereu ceva mai bun decât ceea ce li se oferă, iar scopul lor este acela de a descoperi de fiecare dată ceva nou. În plus, vor răspunsuri la întrebările esențiale, care stau la baza cărților și a filmelor din serie: Ce s-a întâmplat cu planeta și de ce?”, a subliniat actorul care îl interpretează pe Four.

După cutremurătoarea revelație din „Insurgent”, Tris și Four sunt obligați să evadeze dincolo de zidurile care înconjoara orașul Chicago.

Pe lângă pericolele necunoscute care îi așteaptă, asta mai înseamnă să-și abandoneze pentru prima dată prietenii și familia. Tot ce știau devine irelevant în această nouă lume, iar cei doi trebuie să aleagă în cine să aibă încredere în momentul în care izbucnește un război care amenință întreaga omenire.

Pentru a supraviețui, Tris va lua decizii aproape imposibile care îi vor testa curajul, sacrificiul și iubirea.