"> Hai la film. Transportul este gratuit! – Redesteptarea

Hai la film. Transportul este gratuit!

 Hai la film. Transportul este gratuit!

Frank Martin este transportatorul cu cea mai înaltă calificare pe care banii îl pot cumpăra. Mizele sunt mai mari şi tehnologia mai performantă, dar se aplică aceleaşi trei reguli simple: nu schimba niciodată afacerea, nu cere nume şi nu deschide pachetul.

Când Frank este angajat de vicleana femeie fatală Anna şi cele trei aghiotante uimitoare ale sale, el descoperă repede că a fost păcălit. Anna şi acolitele sale i-au răpit tatăl (Ray Stevenson) ca să-l constrângă pe Frank să le ajute să doboare un grup nemilos de traficanţi de persoane din Rusia.

Mânat de răzbunare, el va încălca toate regulile şi nu se va da în lături de la nimic pentru a-şi salva tatăl în această cursă plină de acţiune de pe Riviera Franceză.

Frank Martin se transformă într-un James Bond, fiind interpretat de al treilea actor, după Jason Statham în primele trei filme ale francizei şi Chris Vance în serialul Transporter: The Series. De această data a venit rândul britanicului Ed Skrein, convingător în scenele de acţiune.

În ciuda scenariului rizibil şi a neverosimilelor aptitudini supraumane ale noului Frank Martin, filmul poate fi lăudat pentru inventivitatea scenelor de acţiune, câteva răsturnări de situaţie interesante şi un ritm susţinut care aproape nu te lasă să respiri pe durata celor 96 de minute.

Sursa:cinemagia.ro

Cristian Obeadă

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: