- Redesteptarea.ro - http://redesteptarea.ro -

Hai la Film! Terminator descinde la Lugoj!

Mondial [1]John Connor (Jason Clarke), liderul rezistenţei oamenilor, îl trimite pe sergentul Kyle Reese (Jai Courtney) înapoi în 1984 ca să o protejeze pe Sarah Connor (Emilia Clarke) şi să se asigure că omenirea va avea un viitor paşnic.

Însă lucrurile iau o întorsătură neaşteptată şi se creează o fractură în linia temporală. Astfel, Reese se trezeşte într-o versiune nouă a trecutului care îi este necunoscută, unde are aliaţi surprinzători, inclusiv pe Gardian (Arnold Schwarzenegger), inamici periculoşi, dar şi o nouă misiune: să reseteze viitorul.

David Ellison, cel care deţine drepturile pentru franciza Terminator, spune că noul film Terminator: Genisys nu e un remake, nu e un reboot, nu e un sequel, ci este o reimaginare a poveștilor create de James Cameron.

Spectatorul nu trebuie să cunoască niciunul din filmele anterioare, căci acesta e de sine-stătător. Dar  fanii vor avea parte de numeroase surprize, căci vor regăsi elemente recongonscibile din primele două filme.

Desigur că primul element pe care fanii îl vor recunoaște cu bucurie va fi personajul legendar lansat de franciză, căruia îi dă viață Arnold Schwarzenegger.

Regizorul Allan Taylor spune: ”Nu cred că poți face un film cu Terminatorul fără Arnold. Mai precis, eu nu aș putea să-mi imaginez unul fără el. Cameron a creat personajul în așa fel încât mitologia francizei e de neimaginat fără el”.