Ultima oră

Gulii umplute cu orez

Ingrediente:

  • 10 gulii
  • 100 g orez
  • 1 ceapă
  • 2 linguri de ulei
  • 4 linguri de bulion
  • 1 linguriță de pesmet sau de gris
  • 1 legătură de mărar
  • sare
  • piper

Mod de preparare:

Guliile se curăță de coajă, se scobesc în interior. Ceapa tăiată mărunt se călește în ulei, se adaugă orezul, 2 căni de apă și se lasă la fiert.

Când orezul este fiert, se adaugă o lingură de bulion, o linguriță de pesmet sau de gris, mărarul tocat mărunt și se potrivește de sare și piper.

Guliile se umplu cu orezul, se așează într-o tavă și se adaugă restul de bulion diluat cu o ceașcă de apă. Se lasă la cuptor până se înmoaie guliile. În umplutură se poate adăuga și soia.

Folosește Facebook pentru a scrie un comentariu

Scrie un comentariu

Vă rugăm să scrieţi comentarii în legătură cu subiectul articolului. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, jigniri sau injurii aduse celorlalţi cititori care au scris comentarii duc la ştergerea comentariului sau chiar la blocarea IP-ului folosit. Redeşteptarea nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea acestora revine integral autorului. Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată.


Vă rugăm să scrieţi comentarii în legătură cu subiectul articolului. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, jigniri sau injurii aduse celorlalţi cititori care au scris comentarii duc la ştergerea comentariului sau chiar la blocarea IP-ului folosit. Redeşteptarea nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea acestora revine integral autorului. Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată.

*


Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE