"> Gata cu joaca! Începe adevăratul spectacol al primei ligi feminine de volei – Redesteptarea

Gata cu joaca! Începe adevăratul spectacol al primei ligi feminine de volei

 Gata cu joaca! Începe adevăratul spectacol al primei ligi feminine de volei

CSM Lugoj a încheiat perioada jocurilor amicale, una mult mai scurtă decât în anii precedenți și se pregătește de startul campionatului.

Ultima repetiție pentru CSM Lugoj înaintea jocurilor oficiale din campionat, Cupa CSM Lugoj, organizată la sfârșitul săptămânii trecute în sala I.K. Ghermănescu, a însemnat un turneu reușit pentru fetele pregătite și în acest sezon de sârbul Ugljesa Segrt.

Două meciuri foarte tari, cu campioanele României, Volei Alba Blaj și Serbiei, Zeleznicar Lajkovac, pierdute de fetele noastre cu 0-3, plus un test util cu U NTT Data Cluj, câștigat cu 3-1. Ultima săptămână de lucru are o agendă încărcată pentru Diana Balintoni și compania, care trebuie să pună bine la punct tot mecanismul, astfel încât în primele jocuri oficiale să adune cât mai multe puncte. Debutul, pe teren propriu, cu Argeș Volei Pitești, are loc sâmbătă, 5 octombrie, de la ora 18,30.

Echipa din Pitești, pregătită de fosta jucătoare a CSM Lugoj, Cristina Zanfir, deși nou promovată a reușit o serie de transferuri spectaculoase, între care se disting Andreea Lakovic, Katarina Jovanovic, Edina Selimovic și Roxana Tucmeanu.

Din acest motiv, jocul nu va fi deloc ușor, iar cele trei puncte puse în joc vor avea nevoie de multă determinare la fileu pentru a trece în tabăra lugojeană.

Startul de campionat pare unul facil formației lugojene, care după jocul cu nou promovata Argeș Pitești se va deplasa pe terenul altei nou-promovate, CS Medgidia, după care în 19 octombrie, la Lugoj vine U NTT Data Cluj.

Urmează în programul lugojencelor alte două întâlniri cu formații nou promovate, în deplasare la Rapid București și apoi, pe propriul teren, cu CSO Voluntari, în 2 noiembrie.

O serie de cinci jocuri abordabile, dar care pun presiune pe echipă și banca tehnică, în condițiile în care se dorește obținerea a cât mai multe puncte. În Cupa României, odată cu retragerea celor de la CSM București, a fost refăcut și țintarul competiției, iar CSM Lugoj va sta în primul tur, după care, în sferturi va întâlni, într-un singur joc, în deplasare, câștigătoarea dintre Rapid București și Dinamo Bu­cur­ești.

Până atunci însă, echipa face un apel la suporteri să vină în număr cât mai mare pentru a o susține la debutul în a zecea ediție consecutivă de campionat în prima ligă a României.

cristi

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: