"> Gata aventura ASU Poli Timișoara! Cosmin Petruescu, la prima demisie din carieră – Redeșteptarea

Gata aventura ASU Poli Timișoara! Cosmin Petruescu, la prima demisie din carieră

 Gata aventura ASU Poli Timișoara! Cosmin Petruescu, la prima demisie din carieră

Unul dintre cei mai buni antrenori ai noii generații, Cosmin Petruescu a încheiat raporturile de colaborare cu echipa de liga a II-a, ASU Poli Timișoara.

Antrenorul lugojean Cosmin Petruescu a surprins pe toată lumea demisio­nând, la sfârșitul săptămânii trecute, de la cârma echipei de liga a doua, pe care a an­trenat-o din sezonul trecut, ASU Politehnica Ti­mi­șoara.

Tehnicianul a fost rezer­vat în motivarea pu­blică a deciziei pe care a luat-o încă dinaintea etapei a cincea, ultima petrecută pe banca tehnică, preferând o explicație din care au lipsit detaliile ”șoc” care au dus la această retragere.

Cosmin Petruescu a lăsat să se înțeleagă că nu a fost mulțumit cu unele decizii luate la echipă, fără a fi consultat, dar cu toate acestea, a transmis că nu are de reproșat nimic nimănui, scoțând în evidență numeroasele momente frumoase petrecute un sezon și cinci etape la gruparea de pe Bega. Cosmin Pe­truescu se va dedica în perioada următoare familiei, astfel că va lua o vacanță din fotbalul mare.

”Au fost multe momente frumoase pe care le-am avut la echipă și de aceea consider că este mai bine ca problemele existente să rămână în interiorul echipei. Nu ar fi corect să fac publice motivele plecării mele. Au fost câteva decizii care s-au luat la echipă și am considerat că pentru binele echipei, în conti­nuare, e mai bine să plec. Nu am ce să reproșez nimic nimănui, pentru toată a­ceas­tă perioadă și vreau să le mulțumesc suporterilor, staff-ului tehnic și adminis­trativ, care au fost alături de echipă. Sezonul trecut am terminat pe locul zece, în condițiile în care nici o echipă din fața noastră nu a avut un buget mai mic, decât al nostru, la fel și următoarele opt-nouă echi­pe situate după noi. Suntem doar trei antrenori din sezonul trecut, care au conti­nuat și în ediția actuală de campionat. Acum sunt într-o binemeritată vacanță, după 15 ani în care am avut angajamente neîntrerupte și nu am avut nici o zi liberă la nivel de seniori. Sunt alături de familie, vreau să mă odihnesc și nu vreau să mă mai grăbesc în ceea ce privește viitoarea echipă pe care o voi antrena. Sunt în discuții cu câteva cluburi, dar vreau să anali­zez mai bine ofertele și după aceea voi lua o decizie”, a spus Cosmin Pe­tru­escu.

Acesta își va continua munca la catedra de fotbal a Clubului Sportiv Școlar Lugoj, unde acti­vea­ză din anul 2000, neîntrerupt. Este de menționat faptul că aceasta este prima demisie din cariera de antrenor a lui Cosmin Petruescu, tehnician care a mai condus formațiile Au­xerre Lugoj, AC Recaș, Vulturii și CSM Lugoj.

Cristian Obeadă

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: