Ultima oră

GALERIE FOTO – Clubul Sportiv Şcolar Lugoj şi-a răsplătit elitele cu 10 mii de lei

Premiere Sportivi07După ce în ultimii ani sportivii juniori ai Lugojului nu au fost răsplătiţi pentru performanţele obţinute cu sume de bani, la Clubul Sportiv Şcolar neexistând fonduri alocate în această direcţie, anul acesta lucrurile s-au schimbat.

Mondial Premiere Sportivi07După ce în ultimii ani sportivii juniori ai Lugojului nu au fost răsplătiţi pentru performanţele obţinute cu sume de bani, la Clubul Sportiv Şcolar neexistând fonduri alocate în această direcţie, anul acesta lucrurile s-au schimbat.

Inspectoratul Judeţean Timiş, a alocat aproximativ 10 mii de lei pentru premierea sportivilor, iar festivitatea s-a desfăşurat joi, 22 decembrie, de la ora 13 în Sala Sporturilor ”I.K Ghermănescu, unde se află şi sediul clubului.

”Chiar dacă sportivii noştri au avut rezultate bune şi până acum, în ultimii ani, din păcate, nu am reuşit să obţinem fonduri pentru premierea lor. În acest an, prin grija domnului inspector general Marin Popescu, căruia îi mulţumesc pe această cale şi care a fost mereu alături de noi, lucru care l-a mărturisit şi prin intermediul ziarului dumneavoastră, se adevereşte că nu au fost simple vorbe şi că d-l inspector iubeşte cu adevărat performanţa şi sportul”, a declarat Simion Moatăr, directorul CSŞ Lugoj.

Au fost premiaţi toţi sportivii care s-au clasat pe podium la Campionatele Naţionale, Campionatele Naţionale Şcolare şi Cupa României. Două secţii din cadrul clubului nu luat medalii la CN, este vorba de cea de handbal şi cea de fotbal, însă în cazul lor Consiliul de Administraţie a hotărât să fie premiat sportivul care este considerat cel mai de perspectivă. În cazul secţiei de handbal este vorba despre Roland Miclăuş, iar la fotbal, Casian Foale.

Premierea s-ar realizat pe categorii de vârstă, juniorii I, juniorii II, juniorii III şi copii. Din fondul total de 10 000 de lei au fost 36 de sportivi. La juniori I, locul I a fost răsplătit cu 500 de lei, locul II cu 400 de lei, iar locul III cu 300 de lei. Sportivii care au primit aceste sume sunt: Laurenţiu Macarei (lupte greco-romane), Armando Ciucu (gimnastică), Andrei Savu (gimnastică), Cornel Muntean (lupte-libere), Ion Pâslaru (lupte- libere), Eveline Brebeneanu (volei).

La juniori II-locul I a primit 400de lei, locul II 300 de lei şi locul III – 200 de lei. Sportivii cu performanţe care s-au încadrat în aceste sume de bani sunt: Ionuţ Todor (gimnastică), Marian Toda (gimnastică), Octavian Tomescu (gimnastică), Victor Bănicioiu (gimnastică), Cătălina Bodioc (volei), Maria Matei (volei), Alexandra Mazilu (judo).

La juniori III-locul I a fost recompensat cu 300 de lei, locul II cu 250 de lei şi locul III cu 200. Au beneficiat de aceste sume Alia Voaideş (judo), Ramona Bortoş (judo), Lorenzo Pecie (gimnastică), Alexandru Bănicioiu (gimnastică), Rafael Szabo (gimnastică), Andreea Iştfan (judo), Lazăr Crăiniceanu (gimnastică), Cristina Rusteac (lupte-libere), Mădălin Bulgăraşu (atletism), Adrian Gaşpar (atletism), Emanuel Cârpaci (atletism), Cristian Penişoară (judo), Alma Todorescu (judo) şi Andrei Peter (lupte-libere).

Sumele acordate categoriei copii au fost pentru locul I 250 de lei, locul II 200 de lei, locul III-150 de lei, bani acordaţi sportivilor: Kerstin Cristea (atletism), Melisa Bolkiş (atletism), Ramona Micula (judo), Alexandru Popescu (gimnastică), Diana Puşcaşu (atletism), Miruna Pricop (atletism).

Andrada Bulgăraşu de la atletism a primit un premiu special de 500 de lei pentru titlul de campioană balcanică cu echipa României.

”A fost un moment de bucurie, un moment de răsplătire a sportivilor. Ne bucurăm că i-am făcut să simtă că s-a încheiat un an sportiv şi credem că anul 2012 ne va aduce şi mai multe performanţe decât 2011”, a încheiat Simion Moatăr, directorul CSŞ Lugoj.

 

{jathumbnail off images=”images/!poze_site/Decembrie_2011/22_dec/Premiere_Sportivi07.jpg”}

Premiere Sportivi01

Premiere Sportivi02

Premiere Sportivi03

Premiere Sportivi04

Premiere Sportivi05

Premiere Sportivi06

Premiere Sportivi07

Premiere Sportivi08

Premiere Sportivi09

Premiere Sportivi10

Premiere Sportivi11

Premiere Sportivi12

Premiere Sportivi13

Premiere Sportivi14

Premiere Sportivi15

 

Folosește Facebook pentru a scrie un comentariu

Scrie un comentariu

Vă rugăm să scrieţi comentarii în legătură cu subiectul articolului. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, jigniri sau injurii aduse celorlalţi cititori care au scris comentarii duc la ştergerea comentariului sau chiar la blocarea IP-ului folosit. Redeşteptarea nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea acestora revine integral autorului. Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată.


Vă rugăm să scrieţi comentarii în legătură cu subiectul articolului. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, jigniri sau injurii aduse celorlalţi cititori care au scris comentarii duc la ştergerea comentariului sau chiar la blocarea IP-ului folosit. Redeşteptarea nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea acestora revine integral autorului. Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată.

*


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

CLOSE
CLOSE