Ultima oră

Gâlceavă administrativă. Boldea: spuneți minciuni și evitați adevărul! Brândușoni: comiteți abuzuri și nu puține!

MondialUltima ședință a consiliului local generează discuții și la zile bune după încheiere acesteia, la ”calculatorul” de dialog fiind așezați primarul Francisc Boldea și consilierul independent Liviu Brândușoni. Cei doi își aruncă vorbe grele prin intermediul secțiunii de comentarii de pe platforma on-line Redesteptarea, de unde nu lipsesc diverse adjective, de la mincinos, orb surd și altele.

Prima postare aparține primarului Francisc Boldea, care a încercat să explice plecarea consilierilor de la ședință.

”Nu înţeleg de ce spuneţi minciuni și evitaţi adevărul despre plecarea din Consiliul Local. Aţi plecat pentru a nu vota următorul punct al ordinii de zi, adică rectificarea bugetului pe anul 2016, din următoarele motive:

 1. Aţi vrut să distrugeţi sportul din oraş prin neaprobarea sumei de 300.000 lei pentru toate ramurile sportive de performanță (noroc cu cei de la PMP, ALDE și PSD care sunt responsabili și pentru sport);
 2. Aţi plecat să nu acordaţi bani pentru persoanele cu handicap care aveau nevoie de 150.000 lei;
 3. Aţi plecat din şedinţă pentru a nu vota suplimentarea banilor pentru salariile profesorilor și încălzirea şcolilor (400.000 lei);
 4. Domnule Anghel Mihai, nu mai mințiți ca sprijiniţi sportul, pentru că este a doua rectificare de buget în domeniul sportului din cele trei, pe care nu vreţi sa le votaţi. Cred că sunteţi o piedică în comisia de sport și cultura;
 5. Norocul este că aţi rămas un duet (Martinescu și Brîndușoni) “orb” și “surd” la problemele lugojenilor și de 5 luni de zile vă opuneţi la tot fără să fi făcut ceva pentru Lugoj;
 6. Lugojenii trebuie să ştie că primarul nu are drept de vot în Consiliul Local și coaliţia formată din 13 consilieri este mult mai mare decât duetul Martinescu – Brîndusoni și trei liberali plus un rătăcit în PNL, Mihai Anghel (13 ani la PSD, 4 luni independent și de o lună așa zis penelist).

P.S. Pentru conformitate urmăriţi procesul verbal al şedinţei, care atestă ceea ce am spus”, a scris Francisc Boldea, primarul municipiului Lugoj

Replica nu s-a lăsat așteptată și a venit de la unul dintre cei doi independenți, Liviu Brîndușoni, la fel de acid ca și primarul orașului.

”Dvs. înţelegeţi multe, domnule primar, însă vă faceţi că nu înţelegeţi! Cel care evită să spună adevărul sunteţi chiar dvs. Consilierii independenţi și cei ai PNL au părăsit ședința Consiliului Local în semn de protest față de abuzurile pe care le comiteţi și acestea nu sunt puține. Motivele invocate de dvs. cu privire la faptul că doar cei de la PMP, ALDE și PSD care sunt responsabili, sunt dovada clară că jucaţi un teatru ieftin, din altă stagiune. Ar fi cazul sa mai reînoiți scenariul, fiindcă până și „orbii” au început să vadă iar „surzii” să audă. Lugojenii s-au lămurit cu personajele care mint și deformează realitatea și doar vreo 16% dintre ei mai sunt dispuşi să plătească bilet la un spectacol de prost gust.

 1. Rectificarea bugetului pe anul 2016, la care faceţi referire, ar fi fost aprobată și dacă rămâneam în sală, fiindcă este vorba doar de o procedură, banii nefiind alocaţi de domnia voastră. Sunt convins că în calitate de profesor inginer și după activitatea dvs. depusă în slujba învătământului, ați acumulat suficiente cunoștințe și ştiţi bine de unde vin banii pentru salariile profesorilor și cine le plătește.
 2. Sportul din oraș este distrus de multă vreme, din cauza ipocriziei și a deciziilor proaste pe care le-aţi luat și a şantajului pe care l-aţi făcut asupra directorilor CSM de-a lungul timpului. (noroc cu cei de la PMP, ALDE și PSD ca va acoperă ilegalităţile). Singura performanță de care puteţi vorbi, este aceea ca i-aţi lăsat pe sportivi să trăiască fără bani luni de zile, doar fiindcă aţi vrut să îl şantajaţi pe domnul Bologa și să ne arătaţi cine e stăpân pe moşie.
 3. E ruşinos să mințiți și să spuneți că am plecat ca să nu acordăm banii pentru persoanele cu handicap, care aveau nevoie de 150.000 lei, în timp ce dvs. ani la rând ați refuzat să mai alocaţi bani pentru pachetele de Crăciun pentru copiii persoanelor cu handicap. Staţi liniştit, copiii au primit pachete fiindcă m-am ocupat personal de acest lucru, fără să am în spate un partid care organizează baluri din bani publici și fară să mă laud în presî.
 4. Piedica cea mai mare în calea sportului de performanță sunteți chiar dvs. domnule primar, fiindcă domnul Anghel Mihai, sprijină sportul și fără rectificările propuse de dvs. și reușește să facă performanță cu sportivii pe care îi sprijină din banii săi de ani de zile.
 5. Norocul e că duetul (Martinescu și Brîndușoni) nu este nici “orb” sși “surd” la problemele lugojenilor si de 5 luni de zile încearcă să se opună atunci când Consiliul local este chemat să dreagă ilegalitățile dvs. Într-adevăr, coaliţia formata din cei 13 consilieri este mult mai mare decât duetul Martinescu – Brîndușoni și trei liberali plus un rătăcit în PNL. Tocmai de aceea, aceasta coaliţie PMP, ALDE și PSD a reuşit performanța să respingă toate proiectele independenţilor de care ar fi beneficiat toţi lugojenii. Cei 13 nu au fost de acord să continuăm acţiunea de dezinsecţie în municipiul Lugoj și nici cu cei 2.500.000 lei finanțare nerambursabilă în vederea eficientizării energetice a mai multor clădiri din Lugoj, ca să nu mai vorbim de faptul că s-au opus și la proiectul privind suspendarea operaţiunilor de facturare a apei meteorice în municipiul Lugoj incepând cu 01 octombrie 2016.
 6. Lugojenii trebuie să ştie că primarul nu are drept de vot în Consiliul Local, însă acest lucru nu vă opreşte să le faceţi semne disperate consilierilor PMP, ALDE și PSD, pentru a înţelege cum trebuie să vă voteze proiectele. Încercaţi ca pe viitor să faceţi acest lucru cu mai multă discreţie, pentru a evita ca jurnaliştii să vă surprindă în tot felul de ipostaze care nu vă convin.

P.S. Cât despre faptul că ne opunem „la tot fără să fi făcut ceva pentru Lugoj”, urmăriţi procesul verbal al şedinţei din 27 octombrie, care atestă că mințiți cu neruşinare. Cel al şedinţei de ieri nu a fost încă publicat, chiar dacă dvs. ne îndemnaţi să îl urmărim!”, punctează Liviu Brîndușoni, consilier local independent

Folosește Facebook pentru a scrie un comentariu

12 Comentarii on Gâlceavă administrativă. Boldea: spuneți minciuni și evitați adevărul! Brândușoni: comiteți abuzuri și nu puține!

 1. Draga postac anti Brindusoni, mai schimba si tu calculatorul, ca prea bate Ip-ul la ochi!

 2. Foarte multi psdisti care s-au atacat asa usor..oare de ce?? le este frica ca vor pierde alegerile..cu Petrica Balint in spatele lui Victor Ponta si alaturi de primar ce credibiliate mai aveti voi?? sunteti ca o ciuma..

  • Claudia esti desteapta ce sa zic…..Nu se mai castiga Online fata draga , oamenii si-au dat seama de PDL-PNL( tehnocrati ). Doar in Timisoara va fi un vot favorabil din cauza ca oamenii merg pe ideea de comunism dar in rest va fi fara dor si poate rezultat favorabil PSD. Ce spui tu de Balint , Primaru si altii sunt aberatii de la oamenii care v-au facut sa credeti ca Buciu rupe dreptatea in doua in Lugoj cand defapt el este turnator si colaborator cu DNA care face dosare la comanda. Se numeste Politie Politica daca nu ai stiut.

 3. Ce poti astepta de la fiul unui comunist? S-a trezit si pacaliciul asta ziarist, noroc cu Iacob ca altfel era la nunti si botezuri.Cum poate un ne….. ca asta sa spuna ca vrea binele lugojenilor si el sta la Costei?

 4. Este curios cum faceti dvs”comentatorii” un om :”mincinos, gunoi, sluga” din spatele unei tastaturi, oare de ce nu aduceti si ceva ARGUMENTE, sau ca e mai simplu sa aruncati cu rahatul din propria ograda in vecinii care ju sunt axasa. Putina rusine daca a-ti mai avea.
  imi e rusine de voi si abia adtept sa se rascoale poporul sa va traga in marea si lunga TEPUSA a lui Vlad Tepes.
  Nu va mai saturati de furat si singurul interes care il urmariti este interesul personal, UITAND xa sunteti acolo din bunavointa noastra si pentru ce interesul care trebuie sa primeze trebuie sa fie INTERESUL NATIONAL.

  • Cand o sa fie ceva in interes National te rog sa ma anunti si pe mine. Romanul este nascut sa fie tardator de neam si tara, de aia isi scot ochii unul,altuia cand dau de greu deoarece este unit ,cinstit si corect. Asa ca bunavointa ta nu mai conteaza daca nu ti-ai dat seama deja.

 5. Minciuni din ambele parti

 6. defapt se cearta „Tehnocratii” cu PSD , asta se intampla si ca sa obtina voturi spun ca fac pentru binele orasului. Slugile fostului primar care se afla in spate la tot ce inseamna PNL si Independenti aici in oras. Martinescu ar mai vrea dar nu poate, in schimb are slugi care sa atace. Sa stie lumea din oras cu ce va ocupati. A-ti transformat PNL Lugoj ” Tehnocratie ” RUSINICA

 7. Frantescu Nicolae // 19 noiembrie 2016 at 14:54 // Răspunde

  Domnilor ‘ tehnocrati ” nu mai faceti campanie ca voi vreti binele sportului daca nu stici nimic. NU INCERCATI SA AMESTECATI PARTIDELE sa primiti voturi. In afara de PSD la Lugoj nimeni nu prea face treaba.

 8. Liviule domnul primar are dreptate. Minti de ingheata apele. Tu esti un mincinos de joasa speta. Nu esti in masura sa spui cine comite abuzuri.

 9. Brandusoni= MINCIUNA MINCIUNA.Esti pupin…..ul lui Martinescu care executa ordine sa-l defaimati pe primar.La fel este si Anghel Mihai, la fel este si Buciu Claudiu, la fel este si fiul lui Marius Martinescu care defapt executa ordine la comanda tatalui lui. Este o rusine pentru un tata sa faca asa ceva, sa-si supuna familia in ra….l lui care defapt lucreaza pentru tehnocratii de la conducere. SUNTETI SAGETI DE EXECUTIE PENTRU MARTINESCU SA NU UITATI ASTA !!!

 10. Brandusoni , esti un MINCINOS NOTORIU . Asa cum ai ajuns in consiliu pe minciuna tot asa vei pleca. Gunoi este putin spus.

Scrie un comentariu

Vă rugăm să scrieţi comentarii în legătură cu subiectul articolului. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, jigniri sau injurii aduse celorlalţi cititori care au scris comentarii duc la ştergerea comentariului sau chiar la blocarea IP-ului folosit. Redeşteptarea nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea acestora revine integral autorului. Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată.


Vă rugăm să scrieţi comentarii în legătură cu subiectul articolului. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, jigniri sau injurii aduse celorlalţi cititori care au scris comentarii duc la ştergerea comentariului sau chiar la blocarea IP-ului folosit. Redeşteptarea nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea acestora revine integral autorului. Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată.

*


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

CLOSE
CLOSE