- Redesteptarea.ro - http://redesteptarea.ro -

Furt de 375 de litri de motorină lângă Lugoj! Autorul a dat atacul la un autotren

Mondial [1]Poliţiştii din cadrul Secţiei 5 Rurală Belinţ şi Secţiei 7 Rurală Lugoj au depistat în această dimineaţă, în jurul 3:20, un tânăr de 21 de ani care sustrăgea, chiar sub nasul agenţilor, combustibil din rezervorul unui autocamion.

Incidentul s-a petrecut pe raza localităţii Chizătău, tânărul prins în flagrant fiind de origine din Drobeta Turnu Severin, judeţul Mehedinţi. Acesta a venit pregătit la tâlhărie, planurile fiindu-i însă stricate de către poliţiştii informaţi despre acţiunea ilegală a bărbatului.

“În fapt, acesta ar fi forţat buşonul rezervorului unui autotren, parcat pe raza localităţii Chizătău, iar din interior a extras 375 de litri de motorină în bidoane, pe care le-ar fi introdus într-un microbuz, pentru a le transporta de la locul faptei. Poliţiştii au procedat la ridicarea întregii cantităţi de combustibil, prejudiciul fiind recuperat în totalitate”, se arată în comunicatul IPJ Timiş.

În cauză, poliţiştii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat. Poliţiştii continuă cercetările în vederea documentării întregii activităţi infracţionale a tânărului.

benzina furata chizatau august 2014 lugoj foto ipj timis (1) [2]