Ultima oră

Francisc Boldea renunță la cursa pentru Primăria Lugoj și se pregătește pentru a deveni senator

Primarul Lugojului a anunțat astăzi, printr-un comunicat de presă venit din partea PSD, că nu va mai candida la alegerile pentru fotoliul de primar al municipiului, însă pentru cele parlamentare din toamnă și-a propus să ocupe funcția de senator.

Acesta a anunțat totodată că a încheiat pactul politic Buciulov-Ambrușov în care se stipulează că cei doi vor trebui să îi redirecționeze 10% din toate mânăriile pe care le vor face ei cât timp Francisc Boldea se va afla la București pentru treburi mai importante.

“Dacă tot renunț la a candida pentru Primăria Lugoj, am zis ca măcar în acest cincinal de patru ani să fie liniște. Am ajuns la un numitor comun cu cei doi veșnic nemulțumiți, Claudiu Buciu şi Ioan Ambruş, iar actul îl voi pune la dispoziția lugojenilor, dar doar după ce aceștia vor primi vizite de la Curtea de Conturi, DNA, SRI și ale abrevieri. Tot ce vă pot spune este că dacă cei doi vor face mânării, în document este stipulat ca 10% din banii furaţi să îi redirecționeze către mine, iar eu îi voi dona Lugojului, în acest fel voi putea spune că măcar am recuperat pentru lugojeni o parte din prejudiciu și nu voi minți ca alții care acuzau că nu jucam fairplay și țineam totul pentru mine”, a mărturisit Francisc Boldea, primarul Lugojului.

Documentul mai cuprinde și puncte precum asfaltarea străzilor din oraș, lucrări care vor trebui făcute la fel de lent ca în perioada Martinescu și doar în proporție de 5% din ce a realizat fostul primar.

“Da, există un punct în acest pact politic în care am zis să nu îl pun într-o situație foarte proastă pe fostul primar Martinescu, care în 12 ani a reușit să ridice doar niște ruine, lăsând fiecare proiect neterminat și cu banii cheltuiți. Sunt genul de om care nu calcă în picioare pe alții și dacă pot să ajut, ajut. Măcar la imaginea fostului să mai lucrăm că și așa este luat în Consiliul Județean de păcălici”, a afirmat Boldea.

Primarul a ținut totuși să-și motiveze alegerea pentru a deveni senator.

“Știu sigur că voi ajunge senator. Am toată susținerea candidaților independenți la funcția de primar al Lugojului, cât și a liberalilor. Aceștia au zis că îmi vor acorda voturile în toamnă, doar să nu mai candidez la Primăria Lugoj, pentru că ei nu ar avea nicio șansă cu mine în cursă. Totodată, ajuns în Parlament pot da în judecată fosta viitoare administrație Boldea pentru diferite motive caraghioase,  atât în calitate de senator, cât și în calitate de cetățean al orașului Lugoj. Sunt convins că voi câștiga procesele, deoarece viitorul primar, indiferent care este, fie va fi preocupat să își umple buzunarele cu banii lugojenilor, fie va sta mai mult pe la DNA, DIICOT, la câte dosare va fi învinuit”, a declarat încântat Francisc Boldea.

Din iunie, când va lua sfârșit domnia la Primăria Lugoj, și până în toamnă, când va ajunge în Parlament, senatorul Francisc Boldea a spus că se va ocupa de un hobby pe care l-a ignorat în acești opt ani de primar, grădinăritul.

“Mă voi ocupa de grădinărit. Îmi place, mă relaxează, mai ales că în acești opt ani în fruntea orașului am adunat mai mult stres decât un elastic întins. Îmi voi face casa să fie pe linia feng-shui. Îmi doresc să fiu un senator zen, mai calm decât atunci când am fost primar. Îl voi susține și pe hipiotul de Cernea care își dorește egalitate între speciile de arbori și eradicarea rasismului între speciile de flori colorate”, a conchis senatorul Boldea.

 

Subsemnează articolul şi păcăliciul de 1 aprilie.
Acesta este un pamflet și trebuie tratat ca atare.

Folosește Facebook pentru a scrie un comentariu

3 Comentarii on Francisc Boldea renunță la cursa pentru Primăria Lugoj și se pregătește pentru a deveni senator

  1. D-na Geta cred ca santeti etalon de prostie daca nici atat nu ati inteles ca acest articol e o gluma de 1 Aprilie.E o simpla farsa facuta de 1 Aprilie omului care se bucura cel mai mult de increderea lugojenilor.

  2. prostul daca nu-i fudul ,nu-i prost destul

  3. prostul daca nu-i fudul ,nu-i prot destul

Scrie un comentariu

Vă rugăm să scrieţi comentarii în legătură cu subiectul articolului. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, jigniri sau injurii aduse celorlalţi cititori care au scris comentarii duc la ştergerea comentariului sau chiar la blocarea IP-ului folosit. Redeşteptarea nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea acestora revine integral autorului. Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată.


Vă rugăm să scrieţi comentarii în legătură cu subiectul articolului. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, jigniri sau injurii aduse celorlalţi cititori care au scris comentarii duc la ştergerea comentariului sau chiar la blocarea IP-ului folosit. Redeşteptarea nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea acestora revine integral autorului. Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată.

*


CLOSE
CLOSE