Ultima oră

FOTO!Sportivii lugojeni au fost premiaţi de Primărie. Vezi ce şi-au propus aceştia pentru anul viitor!

Premii sportivi 02Sala de Consiliu a Primăriei Municipiului Lugoj a fost neîncăpătoare astăzi pentru sportivii şi antrenorii prezenţi la “Gala Sportului Lugojean”.

Mondial

Premii sportivi 03Sala de Consiliu a Primăriei Municipiului Lugoj a fost neîncăpătoare astăzi pentru sportivii şi antrenorii prezenţi la “Gala Sportului Lugojean”.

Pentru rezultatele obţinute pe plan naţional şi internaţional au fost răsplătiţi 68 de sportivi şi 13 antrenori de la CŞŞ Lugoj, CSM Lugoj, Maraton 93 Lugoj şi CS Moto Extrem Lugoj, suma totală pentru premiere fiind de 48.350 lei.

“Sunt un apropiat al sportului, pe care îl iubesc, însă nu sunt mulţumit de rezultatele obţinute în acest an de echipele de lupte, fotbal şi volei ale Lugojului. Sper ca anul viitor să se schimbe situaţia, deoarece Lugojul este un oraş prea mic pentru a investi bani în sport fără a se face performanţă. De asemenea, sperăm ca de la anul să găsim un criteriu pentru a premia mult mai bine performanţa”, a precizat primarul Francisc Boldea.

„Sunt un componet de bază al echipei naţionale de gimnastică şi mi-am propus să ajung la Jocurile Olimpice de la Rio de Janeiro”

Gimnastul Vlad Cotuna, cel mai bun sportiv al judeţului Timiş, a fost răsplătit şi de oraşul pe care îl reprezintă. După premiere, Vlad a declarat că îşi doreşte să ajungă  la Jocurile Olimpice de la Rio de Janeiro. “2012 a fost cel mai bun an din cariera mea de până acum. Am câştigat prima medalie cu echipa României la Campionatul European, apoi participarea la Jocurile Olimpice. Pot să spun că anul acesta a fost ca un fel de propulsare pentru mine. Acum sunt uns cu toate alifiile, am participat la Olimpiadă, la Mondiale şi la Europene şi ştiu ce am de făcut pentru Jocurile Olimpice de la Rio de Janeiro din 2016, unde mi-am propus să ajung. Până atunci mai am de participat la o serie de competiţii importante la care îmi doresc să câştig cât mai multe medalii. Având în vedere că veteranii gimnasticii româneşti s-au retras, se poate spune că sunt un sportiv de bază în echipa naţională”, a spus Vlad Cotuna.

Un an plin de încercări pentru Mihai Stoichescu

Cel mai aplaudat sportiv prezent în sală a fost, fără îndoială, Mihai Stoichescu, pilotul de motocross care a câştigat în acest an cel de-al cincilea titlu naţional. Stoichescu vine după accidentare gravă, însă “renaşte tot timpul din propria cenuşă” , după cum edilul- şef al Lugojului a precizat în prezentarea lui. Mihai îşi doreşte cel mai mult pentru anul viitor să se însănătoşească. “A fost un an greu, pentru că am început cu un dezavantaj, nefiind recuperat în totalitate după operaţia la genunchi. Am avut ambiţia să mă recuperez din mers pentru că ştiam că dacă nu voi fi prezent la primele etape nu voi aduna puncte. A urmat problema cu sportivii care m-au boicotat, neparticipând la curse pentru a nu câştiga eu titlul de campion, dar s-a rezolvat şi această problemă. Să nu mai vorbim despre defecţiunile care au apărut la motocicletă şi de accidentarea gravă pe care am suferit-o la antrenamente, după încheierea campionatului, în urma căreia încerc să mă recuperez acum. Nu ştiu ce îmi pot propune pentru anul viitor. În primul rând să îmi revin fizic în totalitate. Cred că voi concura cu aceeaşi motocicletă, pe care voi încerca să o pun din nou la punct”, a afirmat pilotul.

Robert Papp îşi caută club

Printre premianţi s-a aflat şi luptătorul de greco-romane Robert Papp, legitimat la Dinamo Bucureşti. Cel mai important rezultat de anul trecut pentru Robert a fost câştigarea locului al III-lea la Camionatul Mondial Universitar, iar pentru 2013 îşi doreşte să găsească un alt club, întrucât în ianuarie îi expiră înţelegerea cu clubul bucureştean, pe care nu mai doreşte să o prelungească din cauză că cei de la Dinamo nu şi-au respectat promisiunile salariale făcute sportivului şi s-au angajat să-i găsească un loc de muncă, însă nu s-au ţinut de cuvânt. Papp ar putea opta pentru CSM Lugoj, dacă i se va face o ofertă avantajoasă. “Pentru anul viitor îmi doresc să îmi găsesc un club la care să evoluez, deoarece în ianuarie îmi expiră contractul cu Dinamo şi trebuie să optez pentru altă grupare. Am oferte de la Arad, de la Metrorex şi de la Timişoara. De la CSM Lugoj nu am primit încă o ofertă concretă, însă în ianuarie domnul primar m-a chemat să vorbim. Aştept să văd ce îmi propune şi până la finalul primei luni a anului viitor voi hotărî spre ce club mă voi îndrepta”, a spus luptătorul.  

Premii sportivi 01

Premii sportivi 04

Premii sportivi 05

Premii sportivi 06

Premii sportivi 07

Premii sportivi 08

Premii sportivi 09

Premii sportivi 10

Premii sportivi 11

Premii sportivi 12

Premii sportivi 13

Premii sportivi 14

Premii sportivi 15

Premii sportivi 17

Premii sportivi 18

Premii sportivi 19

Premii sportivi 20

Premii sportivi 22

Folosește Facebook pentru a scrie un comentariu

Scrie un comentariu

Vă rugăm să scrieţi comentarii în legătură cu subiectul articolului. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, jigniri sau injurii aduse celorlalţi cititori care au scris comentarii duc la ştergerea comentariului sau chiar la blocarea IP-ului folosit. Redeşteptarea nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea acestora revine integral autorului. Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată.


Vă rugăm să scrieţi comentarii în legătură cu subiectul articolului. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, jigniri sau injurii aduse celorlalţi cititori care au scris comentarii duc la ştergerea comentariului sau chiar la blocarea IP-ului folosit. Redeşteptarea nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea acestora revine integral autorului. Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată.

*


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

CLOSE
CLOSE