- Redesteptarea.ro - http://redesteptarea.ro -

Fotomodelul din Lugoj care a refuzat Playboy-ul în America are propriul site de prezentare

Mondial [1]

donnaDonna Lăzărescu, model de succes în Statele Unite, are de câteva săptămâni un nou site de prezentare.

donnaDonna Lăzărescu, model de succes în Statele Unite, are de câteva săptămâni un nou site de prezentare. Domeniul frumoasei lugojence, www.modeldonna.com [2], a fost cumpărat în urmă cu doi ani, mai exact pe data de 14 decembrie 2011.

Ca şi design, site-ul este unul simplu, dar elegant şi uşor de navigat, fiind realizat pe o platformă open source (n.r. – gratuită). Are doar patru pagini care descriu exact site-ul şi pe cine reprezintă. Pagina de contact este una simplă, uşor de utilizat, oricine putând lăsa un mesaj fotomodelului.

Galeria foto cuprinde cele mai reuşite fotografii ale modelului de când s-a lansat până în prezent.

Visul american a început pentru superba lugojeancă la vârsta de opt ani, când părinţii ei au câştigat la Loteria Vizelor şi au plecat din Lugoj pentru a se îndrepta spre Statele Unite. La vârsta majoratului şi-a început şi cariera în modeling.

De-a lungul timpului a prezentat pentru diferite case de modă: Metal Mulisha, Carson Racer Publicaţiile „Girl of The Month” and Kaboom Magazine, iar mai târziu a fost în top 100 al revistei Kaboom.

De asemenea, a fost imaginea unor importante companii, cum ar fi Rockstar Energy, Volkswagen, Evans Lager Premium.

Conştientă că nu va putea practica această meserie la nesfârşit, Donna şi-a îndreptat atenţia spre medicină. În prezent, studiază  la State University of Fullerton din California.

EXCLUSIV – O lugojeancă a refuzat să pozeze în Playboy, în America. Vezi despre cine este vorba! [3]

VIDEO – Lugojeanca Donna Lăzărescu este protagonista ultimului videoclip al unei vedete a muzicii afgane [4]

Donna Lazarescu, fotomodel de succes în America [5]