- Redesteptarea.ro - http://redesteptarea.ro -

[FOTO] Vulturii au debutat cu dreptul în pregătire

Fotbaliştii de la CSM Vulturii Lugoj, antrenaţi de Cosmin Petruescu-principal, Claudiu Jivulescu-secund şi Sorin Micşa-antrenori portari, au susţinut sâmbătă, 25 iulie, începând cu ora 10.30 primul meci amical de pregătire din actualul sezon, în compania formaţiei prietene Bazoşu Vechi, care a terminat ediţia precedentă de campionat din liga a V-a, seria III, pe poziţia a treia.

Echipa lugojeană s-a impus pe stadionul municipal, de pe strada Caransebeşului, cu scorul final de 5 la 1, la pauză 2 la 1.

Pentru Vulturii au marcat Precupanu, care a deschis scorul şi Oraş, în prima repriză şi de încă două ori Precupanu şi Pîntea în partea a doua a întâlnirii.

Golul oaspeţilor a fost înscris din lovitură de la 11 metri, aceştia ratând o altă lovitură de pedeapsă, dictată de arbitru, în repriza a doua.

Antrenorii lugojeni au rulat aproape tot lotul, Pîntea, Precupanu şi Rusu fiind siguri jucători care au evoluat pe parcursul ambelor reprize.

Pe gazon a alergat şi un tânăr fotbalist, de 19 ani, din Camerun, aflat în probe la Vulturii. În prima repriză au intrat Rusu, Socaci, Cut, Oraş, Ardelean, Precupan, Tudic, Mînecan, Olariu, Pîntea şi Tătar.

În manşa a doua fost pe teren Rus, Rotea, Loga, Buliga, Marta, Precupan, Vânătu, Alexander(Camerun), Dobra, Pîntea şi Belcotă.

“La finalul unei săptămâni cu două antrenamente pe zi am avut un meci, care a fost o bună ocazie de verificare a lotului şi a primei perioade de pregătire”, a precizat profesorul Cosmin Petruescu. Următorul amical va avea loc miercuri de la ora 18.30, pe stadionul din Lugoj cu Rapid Buchin.