- Redesteptarea.ro - http://redesteptarea.ro -

FOTO !Victorie pentru CSM Lugoj în primul meci disputat la „Cupa CSM 2013”

Mondial [1]

DSC 0076Vineri, 13 septembrie, începând de la ora 20 la sala de sport „I. K. Ghermănescu” din Lugoj a avut loc prezentarea echipei de volei CSM Lugoj.

DSC 0076Vineri, 13 septembrie, începând de la ora 20 la sala de sport „I. K. Ghermănescu” din Lugoj a avut loc prezentarea echipei de volei CSM Lugoj.

Într-un cadru festiv, la care au participat și oficialitățile orașului, au fost prezentate jucătoarele cu care echipa lugojeană va începe noul campionat: Diana Tătaru, Laura Lungu, Cătălina Bosioc, Maria Matei, Loredana Pașca, Ionela Canea, Mădălina Șonda, Anca Pașca, Ivana Radovic, Milita Tasic, Milena Matic, Daniela Lupescu alături de preparatorul fizic Vasile Canea și de antrenorul principal Paul Bodan.

În jurul orei 21:30 a început cel de-al doilea meci de volei din cadrul “Cupei CSM 2013” între CSM Lugoj și Universitatea Cluj. Echipa lugojeană a prestat un joc foarte bun reușind să se impună cu scorul final de 3-0, pe seturi la16, la15 și la19 .

Primul meci al zilei a început la orele 17:30 și le-a adus față în față pe celelalte două echipe participante la “Cupa CSM” și anume, Universitatea Craiova și Tent Obrenovac. Meciul a fost unul foarte echilibrat ,formația sârbă reușind să se impună cu 3-2.

Sâmbătă 14 septembrie, de la ora 17:30 echipa Tent Obrenovac va juca cu Universitatea Cluj, iar de la ora 20, CSM Lugoj cu Universitatea Craiova.

{gallery}Volei_13092013{/gallery}