Ultima oră

FOTO – Uica Mihai a mai stabilit un record la Zilele Vlãsiei – 3.300 de porţii de tochitură cu mămăligă

moara vlasiei 10Cunoscutul bucătar bănăţean Uica Mihai s-a aliat cu mai mulţi prieteni bucătari de prin ţară şi au mai stabilit un record, duminică, 17 iunie, la Moara Vlăsiei cu ocazia zilelor localităţii.

moara vlasiei 3

Cunoscutul bucătar bănăţean Uica Mihai s-a aliat cu mai mulţi prieteni bucătari de prin ţară şi au mai stabilit un record, duminică, 17 iunie, la Moara Vlăsiei cu ocazia zilelor localităţii.

Cazanul de 1.600 l a fost umplut cu 300 kg de carne de porc, 300 kg de ciuperci, 200 kg ceapă şi rădăcinoase, condimente – dafin, cimbrişor de câmp, chimion, piper boabe şi piper măcinat, boia dulce, chilly.

După o muncă gigantică la care au participat prietenii lui Uica (Radu Zărnescu – Bucureşti, Tibi Chiş – Cluj, Nicolaie Niculaie – Bucureşti, Marcel Iorga – Piteşti) plus soţia lui Uica – nemţoaica, au ieşit 3.300 de porţii de tochitură. Pe lângă aceasta maistorii bucătari au făcut şi cinci cazane de câte 60 l de mămăligă.

Tochitura, aproximativ 800 kg, a fost omologată de Asociaţia Mondială a Bucătarilor care a certificat recordul pentru întreaga echipă. „Suntem o trupă de bucătari nebuni care ne ţinem mereu de chestii din astea. Mai urmează o surpriză şi pe 1 iulie tot de genul acesta”, ne-a transmis Uica Mihai.

moara vlasiei 1

moara vlasiei 2

moara vlasiei 4

moara vlasiei 5

moara vlasiei 6

moara vlasiei 7

moara vlasiei 8

moara vlasiei 9

moara vlasiei 10

 

 

Folosește Facebook pentru a scrie un comentariu

Scrie un comentariu

Vă rugăm să scrieţi comentarii în legătură cu subiectul articolului. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, jigniri sau injurii aduse celorlalţi cititori care au scris comentarii duc la ştergerea comentariului sau chiar la blocarea IP-ului folosit. Redeşteptarea nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea acestora revine integral autorului. Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată.


Vă rugăm să scrieţi comentarii în legătură cu subiectul articolului. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, jigniri sau injurii aduse celorlalţi cititori care au scris comentarii duc la ştergerea comentariului sau chiar la blocarea IP-ului folosit. Redeşteptarea nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea acestora revine integral autorului. Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată.

*


Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE