- Redesteptarea.ro - http://redesteptarea.ro -

[FOTO] TIR ieşit în decor la Belinţ, la câţiva metri de o casă! Ce spune şoferul

Mondial [1]Un autotren a fost la câţiva metri de a intra într-o locuinţă din localitatea Belinţ în această dimineaţă, după ce şoferul a pierdut pentru o clipă controlul volanului autovehiculului de mare tonaj. Incidentul s-a petrecut chiar la intrarea în sat dinspre Timişoara, din spusele şoferului totul datorându-se asfaltului umed de la orele dimineţii.

Şoferul se deplasa dinspre Lugoj spre Timişoara, iar într-o curbă la dreapta a călcat pedala de frână pentru a evita ieşirea în decor. Din cauza alunecării, TIR-ul a intrat pe contrasens, s-a întors şi a ajuns în afara părţii carosabile, fiind la un pas de a intra în casa unor oameni.

„A alunecat, mulţumesc lui Dumnezeu că măcar nu a păţit nimeni nimic, măcar atât. Vin de la Braşov spre Timişoara, transport marfă şi în curba asta am pişcat puţin frâna, că mi se părea că vin prea tare, şi s-a dus”, a povestit şoferul autotrenului.

Pentru a repune autovehiculul greu pe şosea, firma de transport marfă va fi nevoită să apeleze la o macara, mai ales că TIR-ul este împotmolit în noroiul în care s-a oprit după incident.