- Redesteptarea.ro - http://redesteptarea.ro -

[FOTO] Ștrandul a fost recepționat și își va deschide porţile cu o faţă nouă

Mondial [1]O veste bună vine de la Primăria Municipiului Lugoj care a comunicat că a avut loc recepția preliminară a lucrărilor de reabilitare și modernizare a Ștrandului Municipal.

Întâlnirea cu constructorul a avut loc joi, 31 octombrie, iar Francisc Boldea, primarul Lugojului, este mulțumit de lucrările realizate.

“Lucrările au fost făcute de calitate și credem că nu vor fi probleme. Am adus și mobilierul de recreere, 100 de șezlonguri, 100 de măsuțe, 50 de umbrele, 50 de colaci gonflabili pentru râul artificial și 180 m.p. de suprafață specială în două nuanțe. S-au adus balustrade de sprijin, din inox, pentru bazinele de apă, scări de intrare, precum și două trambuline ce vor fi instalate la bazinul de sărituri, la o înălțime de 1 și 0,5 m. Printr-o nouă comandă de 100.000 de lei se vor achiziționa încă 100 de șezlonguri și 50 de colaci pentru plimbare pe râul artificial, ce va putea fi parcurs în 14 minute, precum și alte elemente de divertisment”, a declarat Francisc Boldea, primarul Lugojului.

Cele doua bazine mari vor fi dotate cu balize antiîngheț, iar râul, cele două jacuzzi și bazinul pentru copii vor fi golite și pregătite pentru iarnă.

Pentru 2019 este prevăzută reabilitarea fostului restaurant, unde vor fi amenajate Casa Căsătoriilor și mai multe spații de cazare pentru delegațiile străine care vor vizita Lugojul.

Administrația lugojeană anunță că la data de 1 mai 2019, după angajarea personalului și finalizarea lucrărilor la bazinul cu tobogan, întregul complex de agrement va fi dat în folosință.