- Redesteptarea.ro - http://redesteptarea.ro -

FOTO! Stradă distrusă după o zi de asfaltare

Mondial [1]

DSC00106Asfaltările şi intervenţiile picamerelor continuă pe arterele din municipiu. Strada Cotu Mic, cea mai proaspăt asfaltată din urbe, a fost „bombardată” în după – amiaza zilei de 15 noiembrie de lucrătorii de la societatea „Meridian 22” din cauza unei avarii apărute la reţeaua de apă. Modernizarea ei a fost finalizată cu o zi în urmă, în data de 14 noiembrie, iar angajaţii firmei dau vina pe cei care au turnat covorul asfaltic.

DSC00106

Asfaltările şi intervenţiile picamerelor continuă pe arterele din municipiu. Strada Cotu Mic, cea mai proaspăt asfaltată din urbe, a fost „bombardată” în după – amiaza zilei de 15 noiembrie de lucrătorii de la societatea „Meridian 22” din cauza unei avarii apărute la reţeaua de apă. Modernizarea ei a fost finalizată cu o zi în urmă, în data de 14 noiembrie, iar angajaţii firmei dau vina pe cei care au turnat covorul asfaltic.

„Avaria a apărut din cauza trepidaţiilor utilajelor de asfaltare. S-a desprins branşamentul, iar apa a ieşit la suprafaţă”, declara unul dintre angajaţii „Meridian 22”. Acesta nu este primul caz în care, după ce s-au efectuat lucrări de modernizare a arterelor, este nevoie de intervenţia lucrătorilor de la „Meridian” pentru a rezolva problemele.

Strada [2] Strada [3] Strada [4] Strada [5]