Ultima oră

FOTO! Sportivii medaliaţi ai Lugojului au fost premiaţi de autorităţile locale de Ziua oraşului

premiere sportiviCei mai buni sportivi lugojeni, care ne-au reprezentat oraşul şi ţara în competiţiile naţionale şi internaţionale, au fost premiaţi de autorităţile locale.

Mondial

premiere sportiviCei mai buni sportivi lugojeni, care ne-au reprezentat oraşul şi ţara în competiţiile naţionale şi internaţionale, au fost premiaţi de autorităţile locale. 74 de sportivi şi 13 antrenori de la C.S.Ş. Lugoj, C.S.M. Lugoj, Clubul Sportiv al Persoanelor cu Dizabilităţi Fizice „Maraton ’93” Lugoj şi Club Moto Extrem Lugoj, au participat la festivitatea de premiere care a avut loc, de la ora 16.00, în Sala de Consiliu a Primăriei.

Suma alocată de Consiliul Local Municipal Lugoj pentru premiere este de 54.000 lei, iar sumele au fost împărţite în funcţie de categoria de vârstă şi de performanţele obţinute.

Secţia de Atletism a fost prima premiată prin sportivii : Diana Puşcaşu, Miruna Pricop şi Andrada Vânătu antrenate de profesorul Adrian Vrudnik.

De la secţia de Gimnastică, cea mai de success a clubului lugojean, rezultate remarcabile au avut : Lorenzo Pecie, Patrick Voichescu, Marc Cârlig, David Ghişe, Norbert Marcu, Rafael Szabo, Alexandru Bănicioiu, Ionuţ Todor, Victor Bănicioiu, Octavian Tomescu, Armando Ciucu, iar la seniori remarcaţi s-au făcut Vlad Cotuna şi Bogdan Oprea, antrenaţi de profesorii Adrian Meleancă, Ion Bulacu şi Aurel Munteanu.

De la secţia de judo au fost recompensaţi sportivii: Alexandra Mazilu, Ramona Bortoş, Alia Voaideş, Ramona Micula, Denisa Artan, Ana-Maria Popovici, Ioan Dziţac, Flavius Lungu şi Alin Popovici împreună cu antrenorii Andreea Olteanu şi Adalbert Batkai.

La secţia de lupte greco-romane au fost premiaţi: Alexandru Zgriban, Alexandrui Băieş, Roxana Ţif, Cosmin Otescu şi Amalia Popovici, împreună cu antrenorul Avrămuţ Todorescu. La seniori sportivul Robert Papp a fost premiat pentru rezultatele obţinute anul acesta la competiţii.

La lupte libere în 2013 s-au remarcat sportivii: Andrei Peter, Cristian Rusteac, Alexandru Rusteac, Denis Suclea, Ionuţ, Suclea şi Dorian Ionică, antrenaţi de profesorul Emil Vanea. Iar la seniori premiaţi au fost Cristian Ţepeneag, Ştefan Gheorghiţă, Ivan Guidea, Nicolae Cojocaru şi Sorin Căprăruş au fost premiati pentru rezultatele obţinute la individual şi pe echipe în competiţiile naţionale şi internaţionale, iar Ştefan Gheorghiţă component al echipei de lupte C.S.M. Lugoj, care a reprezentat România la Campionatele Mondiale Universitare din acest an, desfăşurate în oraşul Kazan din Rusia unde a obţinut medalia de aur, a primit din partea administraţiei locale cheia oraşului şi suma de 30.000 de lei.

Echipa de Volei a Lugojului a fost premiată şi ea pentru rezultatele deosebite obţinute anul acesta. Diana Tătaru, Mădălina Șonda, Ionela Canea, Daniela Lupescu, Laura Lungu, Ivana Radonjic, Milena Matic, Anca Paşca, Milita Trojancevic, Loredana Paşca, Cătălina Bosioc şi Maria Matei, alături de antrenorul Paul Bogdan, preparatorul fizic, Vasile Canea şi Dan Brudiu, preşedintele secţiei de volei.

Rezultate bune au avut şi junioarele, antrenate de Dorin Horvath, care a fost premiat cu o diplomă de onoare pentru întreaga activitate a Clubului Sportiv Şcolar.

Mihai Stoichescu, a fost şi el premiat alături de antrenorul său Liviu Jigmond. Sportivul a câştigat în acesta an al şaselea titlu naţional la motocross.

Şi boxul lugojean a fost în aceasta seară premiat prin sportivii Denis Berciu şi Constantin Boldea, antrenaţi de profesorul Ştefan Gomoescu.

Iar de la secţia de şah premianţii au fost Neagu Cosmin şi Lucian Filip, dar şi Ernest Domaniek preşedintele secţiei de şah din cadrul Clubului Sportiv Municipal Lugoj.

De la C.S.H.F. “Maraton 93” secţiunea tenis de maăa, au fost premiaţi Dorina Vărgatu şi Victor Doană.

Festivitatea s-a încheiat cu premierea celor trei cluburi lugojene: CSŞ, CSM şi CSHF “Maraton 93, care au primit diplome de onoare şi de excelenţă.

{gallery}premiere_sportivi_2013{/gallery}

 

Folosește Facebook pentru a scrie un comentariu

Scrie un comentariu

Vă rugăm să scrieţi comentarii în legătură cu subiectul articolului. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, jigniri sau injurii aduse celorlalţi cititori care au scris comentarii duc la ştergerea comentariului sau chiar la blocarea IP-ului folosit. Redeşteptarea nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea acestora revine integral autorului. Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată.


Vă rugăm să scrieţi comentarii în legătură cu subiectul articolului. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, jigniri sau injurii aduse celorlalţi cititori care au scris comentarii duc la ştergerea comentariului sau chiar la blocarea IP-ului folosit. Redeşteptarea nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea acestora revine integral autorului. Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată.

*


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

CLOSE
CLOSE