"> [FOTO] Sărbătoare! Seniorii de la Complexul "Sf. Nicolae" au susținut un concert de colinde | Redesteptarea

[FOTO] Sărbătoare! Seniorii de la Complexul ”Sf. Nicolae” au susținut un concert de colinde

 [FOTO] Sărbătoare! Seniorii de la Complexul ”Sf. Nicolae” au susținut un concert de colinde

Seniorii Complexului pentru persoane vârstnice ”Sfântul Nicolae” din Lugoj au susținut miercuri, 18 decembrie, începând cu ora 11, un frumos concert de colinde. Într-o atmosferă festivă, cu brazi împodobiți, ceai cald și bunătăți tradiționale, zâmbete și voie bună, vârstnicii, îmbrăcați de sărbătoare, au reamintit celor prezenți ce binecuvântare este să ai bunici.

”Ca în fiecare an, încheiem frumos, printr-un program de colinde oferit de bunicii din Complexul ”Sf. Nicolae”, care s-au pregătit intens, încă din toamnă, pentru a oferi un eveniment reușit. Încheiem și începem în același timp Noul An, cu dorința de a fi mulți ani de acum înainte alături de bunicii din comunitatea lugojeană și dorim tuturor Sărbători Fericite!”, a declarat Adriana Hornyak, director al Complexul de servicii pentru persoane vârstnice „Sfântul Nicolae”.

Cu emoție în glas, vârstnicii au cântat colinde tradiționale, unele vechi încă din vremea copilăriei lor, au recitat poezii și s-au bucurat împreună de venirea Sărbătorii Nașterii Domnului.

Prezent la eveniment a fost și primarul Lugojului, care a adresat seniorilor câteva cuvinte, alături de reprezentanții Direcției de Asistență Socială Comunitară Lugoj.

cristi

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *