- Redesteptarea.ro - http://redesteptarea.ro -

FOTO – S-a deschis biroul care va ajuta persoanele cu dizabilităţi din Lugoj să se angajeze

Mondial [1]

poza-mare-si-micaFederaţia „Organizaţia Naţională a Persoanelor cu Handicap din România” (ONPHR), în parteneriat cu Asociaţia Handicapaţilor Fizic Lugoj, au inaugurat miercuri, 21 martie, la Lugoj, Biroul Unic fix şi mobil pentru angajarea persoanelor cu dizabilităţi. poza-mare-si-micaFederaţia „Organizaţia Naţională a Persoanelor cu Handicap din România” (ONPHR), în parteneriat cu Asociaţia Handicapaţilor Fizic Lugoj, au inaugurat miercuri, 21 martie, la Lugoj, Biroul Unic fix şi mobil pentru angajarea persoanelor cu dizabilităţi.

Manifestarea a avut loc la sediul Asociaţiei Handicapaţilor Fizic din Lugoj, începând cu ora 11.00. La aceasta au participat autorităţi locale, printre care primarul Francisc Boldea, directoare Direcţiei de Asistenţă Socială şi Comunitară Lugoj, Angelica Uscat, reprezentanţi ai Organizaţiei Naţionale a Persoanelor cu Hanndicap din România şi, de asemenea, reprezentanţi ai Asociaţiei Handicapaţilor Fizic Lugoj.

„Sper ca acest proiect să aducă un beneficiu pentru Lugoj, pentru persoanele cu dizabilităţi din jurul Lugojului şi în primul rând, din asociaţia noastră, să reuşim să încadrăm în muncă un număr cât mai mare de persoane şi să găsim sprijin din partea firmelor din Lugoj, care să poată să înţeleagă că este important nu doar să plătească nişte taxe la stat sau să angajeze servicii, ci să angajeze persoane cu dizabilităţi pentru că vor obţine un mai mare beneficiu”, a declarat Dorina Vărgatu, preşedintele Asociaţiei Handicapaţilor Fizic Lugoj şi vicepreşedinte al ONPHR.

Citeşte şi Biroul care va facilita angajarea persoanelor cu dizabilităţi din Lugoj

http://www.redesteptarea.ro/index.php?option=com_content&view=article&id=2230:biroul-pentru-persoane-cu-dizabiliti-din-lugoj-este-gata-s-i-deschid-porile&catid=296:social&Itemid=419

Birou Persoane Disabilitati1

Birou Persoane Disabilitati2

Birou Persoane Disabilitati3

Birou Persoane Disabilitati4

Birou Persoane Disabilitati5

 

Birou Persoane Disabilitati7