"> [FOTO] "Procurorii" din Lugoj, pe primul loc la Turneul de Futsal in memoriam Adrian Dobie | Redesteptarea

[FOTO] ”Procurorii” din Lugoj, pe primul loc la Turneul de Futsal in memoriam Adrian Dobie

 [FOTO] ”Procurorii” din Lugoj, pe primul loc la Turneul de Futsal in memoriam Adrian Dobie

Inspectoratul Județean de Jandarmi Timiș a organizat joi, 3 mai, Turneul de Futsal in memoriam Adrian Dobie , la care s-au înscris opt echipe din cadrul IJJ Timiș.

Fotbaliștii Grupării de Jandarmi Mobilă Timișoara, ai Poliției Lugoj, I.S.U., M.Ap.N., Magistraturii, a Poliției Locale, formația lugojeană a ”Procurorilor”, din care au făcut parte și avocați, preoți și alți iubitori ai fotbalului și nu în ultimul rând echipa Detașamentului 6 jandarmi Lugoj, la care a jucat și regretatul lugojean, care în urmă cu trei ani a murit în timpul unui meci de fotbal ce a avut loc la Sala de Sport „Lavinia Miloșovici” au spus prezent pe terenurile sintetice ale Bazei sportive „PATRIOT” din Cotu Mic.

Meciurile au avut reprize de câte 15 minute, în timp ce finala mare și finala mică au avut câte 20 de minute fiecare.

Pe primul loc a urcat echipa ”Procurorilor”, fiind urmați pe treapta a doua a podiumului de formația Poliției Lugoj. Locul trei al competiției a fost obținut de echipa Grupării de Jandarmi Timișoara.

Prefectul Timișului, Eva-Georgeta Andreaș, în prezența inspectorului șef al I.J.J. Timiș, colonel Slev Nicolae, alături de șeful Poliției Lugoj, Mihai Tonenchi, au premiat echipele participante și arbitrii cu diplome și cupe.

cristi

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *