Ultima oră

FOTO – Pregătiţi de Halloween! Lugojul s-a umplut de dovleci şi vrăjitoare

20131031 120905Unităţile de învăţământ din Lugoj s-au întrecut, astăzi, în acţiuni dedicate sărbătorii de Halloween. La Şcoala Gimnazială Nr. 3, elevii s-au costumat în ţinute care mai de care mai înfricoşătoare şi au făcut paradă în faţa colegilor dar şi a cadrelor didactice.

Mondial

20131031 120905Unităţile de învăţământ din Lugoj s-au întrecut, astăzi, în acţiuni dedicate sărbătorii de Halloween.

La Şcoala Gimnazială Nr. 3, elevii s-au costumat în ţinute care mai de care mai înfricoşătoare şi au făcut paradă în faţa colegilor dar şi a cadrelor didactice.

Nu au lipsit de la petrecere prinţii, prinţesele, piraţii, spiriduşii, oferind astfel un spectacol complet al inventivităţii şi al farmecului copilăriei. Picturile pe faţă au fost la loc de cinste, iar buna dispoziţie şi „hărmălaia” nu au lipsit.

„Ca orice moment în care încercăm să ne integrăm în social, şi Halloween este o ocazie de care am profitat să dăm frâu liber imaginaţiei şi de ce nu, să ne bucurăm împreună de acest eveniment chiar dacă nu are origini româneşti. Cadrele didactice, dar mai ales elevii şcolii au fost plăcut impresionaţi de ceea ce am organizat. Cele mai frumoase costume şi cei mai frumoşi dovlecei au fost premiaţi, iar elevii au primit diplome”, a declarat directoarea Şcolii Gimnaziale Nr. 3, prof. Anda Petruescu.

Party Halloween la Şcoala Gimnazială Nr. 2

20131031 121034Costumaţi în zombie, piraţi, vrăjitoare, scheleţi şi vampiri, şi elevii Şcolii Gimnaziale Nr. 2 s-au distrat pe cinste la petrecerea organizată cu ocazia Halloween-ului. Organizatorii au creat mediul proprice în care copiii şi-au prezentat costumele malefice, toate specifice sărbătorii americane, dovleceii sculptaţi şi mulţi scheleţi.
„A fost organizată o petrecere de Halloween pe care am gândit-o ca pe un moment de bună dispoziţie şi destindere. De asemenea, în fiecare clasă s-a desfăşurat o activitate cu tematica Halloween, iar copiii au fost foarte încântaţi”, a spus directoarea Şcolii Gimnaziale Nr. 2, prof. Aurelia Voichescu.

20131031 114053

Carnaval la Grădiniţa P.P. Nr. 7

Copilaşii de la Grădiniţa cu Program Prelungit Nr. 7 au participat cu mare entuziasm la sărbătoarea de Halloween organizată special pentru ei. N-au lipsit ingredientele unei petreceri reuşite: muzică, dans, jocuri, dulciuri, decoraţiuni specifice sărbătorii. Pentru parada costumelor prichindeii s-au deghizat în personajele lor preferate, iar la pregătirea bostanilor de Halloween şi-au dat toată străduinţa pentru a-i transforma în atracţia zilei.

Acestea nu sunt singurele unităţi de învăţământ din oraş în care s-au organizat acţiuni dedicate sărbătorii de Halloween. Atât pe parcursul acestei zile, cât şi mâine, au loc tot felul de acţiuni, toate unităţile şcolare marcând în felul lor această sărbătoare.

DSC 0033Şi localurile din Lugoj s-au pregătit pentru Halloween

Poveşti înspăimântătoare, mistere, vampiri şi fantome sunt personajele principale ale unui Halloween tradiţional. Importată din Statele Unite ale Americii, sărbătoarea Halloween-ului este motiv de petrecere şi distracţie şi în cluburile şi restaurantele din Lugoj.

Dacă în această seară rămâneţi în Lugoj, puteţi petrece câteva ore inedite într-unul din localurile care organizează petreceri tematice. Nu uitaţi să vă costumaţi cât mai trăznit şi puteţi deveni vedeta serii.

Pentru o experienţă completă, nu rata petrecerile care se organizează la Grand Corso, Corso şi Taboo. De asemenea, puteţi merge cu prietenii şi în restaurantul Gasthaus Eduard.

Halloween în unităţile de învăţământ

{gallery}halloween_scoli_31102013{/gallery}

Halloween în localurile lugojene

{gallery}halloween_baruri_31102013{/gallery}

Folosește Facebook pentru a scrie un comentariu

Scrie un comentariu

Vă rugăm să scrieţi comentarii în legătură cu subiectul articolului. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, jigniri sau injurii aduse celorlalţi cititori care au scris comentarii duc la ştergerea comentariului sau chiar la blocarea IP-ului folosit. Redeşteptarea nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea acestora revine integral autorului. Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată.


Vă rugăm să scrieţi comentarii în legătură cu subiectul articolului. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, jigniri sau injurii aduse celorlalţi cititori care au scris comentarii duc la ştergerea comentariului sau chiar la blocarea IP-ului folosit. Redeşteptarea nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea acestora revine integral autorului. Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată.

*


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

CLOSE
CLOSE