- Redesteptarea.ro - http://redesteptarea.ro -

[FOTO] Povestea Școlii de Vară merge mai departe! Criciova, pe harta educației non-formale

Mondial [1]În perioada 2-4 august, Școala Gimnazială Criciova a fost gazda desfășurării proiectului ”Școala de vară – Non-formalul vine la sat!”, inițiat de Asociația AlternativEd, cu sprijinul Autoliv, Sodexho și Werzalit Lemn Tech, în parteneriat cu UPT, Facultatea de Arhitectură și Urbanism.

Proiectul, aflat la a treia ediție, a reunit peste 50 de preșcolari și elevi din clasele primare care au participat la ateliere de arhitectură, modelaj în lut, storytelling, animație socio-educativă, căutare de comori și vizionare de film în aer liber, desfășurate de către voluntarii Asociației AlternativEd, Rebeca Taşcău, Alice Cania, Anca Poruţiu, Anda Subțire, Amanda Repede, Miruna Ştiucă, Alessia Popescu, Oana Subțire,  Timea Laczko, Mihai Arjoca, Maia Branga, Timeea Covaci, Kitty Ianto, Raluca Eftimie și Armin Cordoş, coordonați de Camelia Popescu.

Școala de vară reprezintă o alternativă de vacanță educativă și recreativă, apreciată atât de către cei mici, cât și de părinți și de cadrele didactice. Proiectul a cuprins mai multe localități din județul Timiș.