"> [FOTO] Peste 150 de participanți la ediția inaugurală ”Pedalez o tură” – Redesteptarea

[FOTO] Peste 150 de participanți la ediția inaugurală ”Pedalez o tură”

 [FOTO] Peste 150 de participanți la ediția inaugurală ”Pedalez o tură”

Pe o vreme frumoasă, evenimentul ”Pedalez o tură” a adunat duminică peste 150 de persoane care au participat la plimbarea cu bicicleta prin Lugoj pe ruta anunțată de organizatori. O oră de pedalare alături de prieteni a adus zâmbetul și bucuria participanților la plimbare . Dovada că pasiunile adevărate pot da naştere unor evenimente reuşite!

”Am pedalat o tură pe străzile frumosului oraş Lugoj, bucurându-ne de o vreme superbă! O ieşire perfectă pentru o zi de duminică. O oră de mişcare în compania prietenilor sau a întregii familii, puţină muzică şi pentru cei mai norocoşi, câteva premii!  Vă mulţumim, tuturor celor prezenţi! A fost o adevărată plăcere petrecerea timpului în comunitatea dumneavoastră. Ne-am relaxat, şi asta datorită bunei dispoziţii cu care ne-aţi întâmpinat”, declara Otilia Terezia, una din participantele la evenimentul ciclist.

Alexandru Szilagy, organizatorul evenimentului, spune că ”am oferit participanților și o tombolă ce a constat în premii oferite de Yves Rocher și INițiativa Timișoara și un premiu special Pedalez o tură, ce a ajuns la tânăra generație. Mulţumim Primăriei Municipiului Lugoj pentru acordul şi susţinerea iniţiativei, autorităților Locale pentru cooperare şi asigurarea siguranţei: Politiei locale, Politiei Rutiere și Jandarmeriei, Yves Rocher pentru prezenţă şi implicare, consultanţă şi recomandări la minunatul cort amenajat într-un timp ireal de scurt dar şi pentru cele 10 premii extrase la tombolă. Cei ce iubesc mişcarea în aer liber, în special pedalatul, se pot alătura nouă în grupul Pedalez o tură!”.

Evenimentul a fost organizat de Iniţiativa Timişoara.

Cristian Obeadă

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: