"> [FOTO] Moș Crăciun a poposit la Balinț! Voluntarii Look Inside au împărțit daruri copiilor nevoiași | Redesteptarea

[FOTO] Moș Crăciun a poposit la Balinț! Voluntarii Look Inside au împărțit daruri copiilor nevoiași

 [FOTO] Moș Crăciun a poposit la Balinț! Voluntarii Look Inside au împărțit daruri copiilor nevoiași

Anul acesta, la fel ca în anii precedenți, Asociația Look Inside a adus bucurie în sufletele familiilor nevoiașe din împrejurimile Lugojului și Timișoarei.

Înainte de Sărbători, voluntarii de la Look Inside au bătut din nou drumurile prin sate și comune uitate de vreme și, în cadrul proiectului ”Bucurii pe care tu le poți înfăptui”, au aflat visurile a sute de copii, pe care cu sfială și speranță micuții le-au descris Moșului, iar apoi, cu ajutorul oamenilor cu suflet mare care au donat jucării, alimente și hăinuțe pentru cei mici, au pornit să le împlinească dorințele. Misiunea lor nu a fost ușoară, pentru că mulți dintre acești copii au încetat să mai viseze ori să creadă că dorința lor poate deveni realitate.

Proiectul inițiat și derulat cu sprijinul voluntarilor de la Asociația Look Inside, sub directa coordonare a doamnei Dana Marcu Gherasim, a ajuns anul acesta la ediția a VIII-a, adunând scrisori adresate lui Moș Crăciun de la peste 320 de copii.

Dintre aceștia, 44 locuiesc în comuna Balinț. Micuții, elevi la Școala Gimnazială Balinț, provin din familii defavorizate și s-au bucurat nespus de vizita voluntarilor Look Inside, care au avut rolul de spiriduși ai lui Moș Crăciun și le-au împărțit cadourile mult visate.

Directorul instituției de învățământ din comună, prof. Mihaela Kristof, alături de primarul Dănuț Crașovan, au adresat mulțumiri membrilor Asociației, dar și tuturor donatorilor, voluntarilor și care au contribuit la bucuria copiilor din Balinț.

cristi

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *