Ultima oră

[FOTO] Invitați de talie internațională la concursul de culturism și fitness ”Classic Florin Teodorescu”

MondialClubul Sportiv ”Florin Teodorescu” a organizat sâmbătă, 19 noiembrie, cea de-a XI-a ediție a concursului internațional de culturism și fitness intitulat ”Classic Florin Teodorescu”.

Competiția desfășurată la Teatrul Municipal ”Traian Grozăvescu” Lugoj a adus în fața iubitorilor de sport, peste 40 de concurenți din România, Ungaria și Serbia, ce au participat la următoarele categorii: Masters, Culturism, Modele fete, Modele băieți, Body Fitness, Open, dar și o categorie specială, Fitness mame.

Câștigătorii din acest an au fost: Masters 40-50 de ani: Norbert Hablicsek (Ungaria) – locul I și Lucian Apetrei (Extreme Fitness) – locul II; Masters 50-60 de ani: Tibor Roman (Ungaria) – locul I, iar la categoria Masters peste 60 de ani locul I a fost ocupat de către Tibor Medek (Ungaria), în timp ce lugojeanul Ladislau Valent(CS Florin Teodorescu) a obținut locul al doilea.

La categoria specială a acestei ediții, Fitness mame, podiumul a fost ocupat de către Franciska Suhajda (Ungaria), câștigătoarea primului loc, urmată de Zita Kele (Ungaria) pe locul al doilea, pentru ca medalia de bronz să ajungă la Mónika Szczepanowszky (Ungaria).

La Modele bărbaţi- locul I, Sandor Percze, locul II Alexandru Coste (CSM Baia Mare), locul III Mircea Stancu (Adonis Reșița).

La Modele fete (Bikini Model – 167 cm) locul I a fost ocupat de către Zita Kele (Ungaria), locul II de Claudia Iacob (București) și pe locul III s-a clasat Mercedesz Loch (Ungaria), iar la Modele fete (Bikini Model + 167 cm) pe locul I a fost Iasmina Martin (CS Florin Teodorescu), pe locul II – Alexandra Foki (Serbia), pentru ca locul III să fie ocupat de Mónika Szczepanowszky (Ungaria).

Locul I la Body Fitness a fost ocupat de Franciska Suhajda (Ungaria), locul II de Viktoria Buttas (Ungaria), iar locul III i-a revenit concurentei Maria Hajdrik (Ungaria).

Categoria Culturism – 85 kg i-a avut drept câștigători pe Manuel Firica (CS Gladiator) – locul I, Ovidiu Oprescu (CS Florin Teodorescu) – locul II și Bogdan Constantin (CS Gladiator) – locul III, în timp ce la categoria Culturism + 85 kg locul I a fost ocupat de Radu Ulici (individual), locul II – Mihaly Ottokan (Ungaria) și locul III – Tibor Pohiba (Ungaria).

În acest an titul de câștigator la Open i-a revenit lui Radu Ulici, sportiv intrat în concurs cu gândul de a face performanță.

”Sincer, a fost greu, competiție strânsă. Particip începând cu anul 2010 la foarte multe concursuri, am participat la ”Classic Florin Teodorescu” și anul trecut dar nu am luat Open-ul și în această ediție pentru asta am venit. Consider că trebuie să fii suficient de pregătit pentru a câștiga, cu toții, chiar și eu am plecat de jos. Nimeni nu îți poate spune ce poți să faci, tu ești singurul care poate face asta”, a declarat Radu Ulici, câștigător al cupei Open 2016.

Competiția a adus în lumina reflectoarelor nu numai concurenții, ci și pe organizatorul concursului, cunoscutul culturist Florin Teodorescu, care a fost recompensat cu o plachetă pentru promovarea culturismului pe plan internațional.

”Concursul a fost reușit, cu spectatori calzi, în sensul că publicul, alături de sportivi, întregește atmosfera, unii fără alții nu se poate. Vorbim despre o dezvoltare a culturii sportului, asta dorim să facem, sportul este fără limită și după cum ați observat astăzi au fost prezente și mămici în concurs, femei cu până la cinci copii. Mi-aș dori să ajungem la nivelul Ungariei, să avem la această categorie până la 70 de concurente pe scenă, însă trebuie lucrat la ambiție, la mentalitate. Trebuie să muncim, să perseverăm în orice domeniu al vieții, e nevoie de multă muncă”, a declarat organizatorul galei de culturism și fitness, Florin Teodorescu.

Duminică, 20 noiembrie, de la ora 17, la Casa Tineretului, din Timișoara, se va desfășura cea de-a XXVIII-a ediție a Cupei Libertăţii – Memorial ”Vasile Balmuş”.

Folosește Facebook pentru a scrie un comentariu

Scrie un comentariu

Vă rugăm să scrieţi comentarii în legătură cu subiectul articolului. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, jigniri sau injurii aduse celorlalţi cititori care au scris comentarii duc la ştergerea comentariului sau chiar la blocarea IP-ului folosit. Redeşteptarea nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea acestora revine integral autorului. Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată.


Vă rugăm să scrieţi comentarii în legătură cu subiectul articolului. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, jigniri sau injurii aduse celorlalţi cititori care au scris comentarii duc la ştergerea comentariului sau chiar la blocarea IP-ului folosit. Redeşteptarea nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea acestora revine integral autorului. Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată.

*


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

CLOSE
CLOSE