"> [FOTO] La revedere în 2028! O nouă generație de absolvenți a ieșit pe porțile Colegiului Tehnic ”Valeriu Braniște” – Redesteptarea

[FOTO] La revedere în 2028! O nouă generație de absolvenți a ieșit pe porțile Colegiului Tehnic ”Valeriu Braniște”

 [FOTO] La revedere în 2028! O nouă generație de absolvenți a ieșit pe porțile Colegiului Tehnic ”Valeriu Braniște”

Festivitatea de absolvire reprezintă pentru fiecare școală un moment special, care va rămâne întipărit pentru totdeauna în mintea profesorilor și elevilor, precum și a celor prezenți la eveniment.

Promoția 2018 a Colegiului Tehnic ”Valeriu Braniște” și-a luat rămas bun la finalul săptămânii trecute de la profesorii care le-au îndrumat pașii, precum și de la colegii cu care și-au creat frumoase amintiri.

Curtea interioară a Colegiului a fost pentru câteva ore neîncăpătoare pentru numeroșii profesori și elevi, pe care cei dragi au venit să îi susțină și să le fie alături la acest important eveniment.

Privind cu încredere spre viitor, elevii au susținut discursuri emoționante, iar profesorii i-au felicitat pentru strădania și munca depusă în anii de liceu.

Festivitatea a fost încununată, așa cum este tradiția, de predarea Cheii către elevii din clasa a XI-a, urmată de aplauze entuziaste.

Cristian Obeadă

1 Comment

 • Felicitări și mult succes în continuare, tuturor, absolvenți și profesori! Îmbrățișări foștilor colegi pe care îi recunosc în fotografii – Moni Purdea, Dana Stan, Sorin Borca – și calde salutări celor care nu apar în imagini!…
  Dragi elevi, pentru că am fost profesor de fizică la Colegiul Tehnic ”Valeriu Braniște” în perioada 1992-2001 și, încă de atunci, cunosc valoarea acestei ȘCOLI, vă invit cu drag să deveniți studenți la Facultatea de Fizică a Universității de Vest din Timișoara!
  https://physics.uvt.ro/admitere-licenta-2018/
  Cu drag,
  Fizician dr. Adrian-Sorin Gruia
  P.S.
  Însăși Roxana Boldea, nepoata Primarului, e studentă a facultății mele, check it out! 🙂

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: