"> [FOTO] Elevii Școlii Gimnaziale Balinț, vizitați de Doctorul Măseluță și Supereroii Dinților Sănătoși – Redesteptarea

[FOTO] Elevii Școlii Gimnaziale Balinț, vizitați de Doctorul Măseluță și Supereroii Dinților Sănătoși

 [FOTO] Elevii Școlii Gimnaziale Balinț, vizitați de Doctorul Măseluță și Supereroii Dinților Sănătoși

Elevii claselor primare de la Școala Gimnazială Balinț au participat zilele trecute la Programul Școlar Colgate. Acesta se desfășoară în România de peste 25 de ani, iar începând din anul 2016, este derulat în parteneriat cu Societatea Națională de Cruce Roșie din România și cu școli primare din întreaga țară.

În fiecare an, 200 000 de copii români beneficiază de sfaturile de igienă orală transmise de peste 1500 de voluntari ai Crucii Roșii și de cadre didactice.

Micii școlari din comuna Balinț au beneficiat de lecții de educație cu privire la sănătatea orală și igiena dentară, iar la finalul evenimentului au primit și mostre de produse pentru îngrijirea dinților, astfel încât să pună în aplicare sfaturile primite. Copiilor li s-au transmis informații sub formă de jocuri interactive, cu ajutorul Doctorului Măseluță și a Supereroilor Dinților Sănătoși, iar organizatorii le-au vorbit și despre importanța spălării corecte a dinților, dar și a mâinilor, astfel încât să fie feriți de boli.

La Școala Gimnazială Balinț, proiectul a fost coordonat de prof. Eugen Kristof, cu sprijinul profesoarelor Nicoleta Sîrbu și Mihaela Kristof.

Adelina Tomescu

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: