Ultima oră

FOTO! Clasele unui liceu din Lugoj, dotate de compania Hella cu table moderne

Iniţiativa face parte dintr-un program pe care Hella l-a iniţiat recent la nivel naţional şi care va fi implementat în fiecare locaţie unde compania îşi desfăşoară activitatea şi anume, în Timişoara, Lugoj, Arad şi Craiova

MondialCompania Hella România a sponsorizat Colegiul Naţional „Coriolan Brediceanu” din Lugoj cu 32 de whiteboard-uri de dimensiuni diferite şi accesorii pentru acestea. Whiteboard este o tablă albă cu suprafaţă emailată, rama de aluminiu, rezistentă la zgărieturi şi uzură. Se poate scrie pe ea cu markerul şi se pot fixa documente cu magneţi. La bază, este dotată cu un suport pentru instrumente de scris. Tablele au ajuns zilele trecute la destinatari, iar astăzi reprezentanţi ai companiei Hella România au făcut o vizită la Colegiul „Brediceanu”, unde s-au întâlnit cu elevii şi profesorii liceului.

Oaspeţii au fost primiţi de Corul Colegiului Naţional „Coriolan Brediceanu”, care i-a întâmpinat cu colinde, iar apoi acţiunea s-a mutat în cancelaria colegiului, unde s-a discutat despre donaţia făcută şi s-a asistat la o prezentare a ceea ce face Hella la Lugoj. La sfârşit, oaspeţii au făcut un tur al colegiului.

„Am dotat toate sălile de liceu, iar pe viitor ne dorim să dotăm şi sălile de şcoală gimnazială din cadrul colegiului. Cu aceste whiteboard-uri ne dorim să susţinem activitatea educaţională în Lugoj, activitate care face parte din programul „Un sprijin pentru Educaţie, un pas pentru Comunitate!”. Acesta este un program pe care compania noastră l-a iniţiat recent la nivel naţional şi care va fi implementat în fiecare locaţie unde compania îşi desfăşoară activitatea şi anume, în Timişoara, Lugoj, Arad şi Craiova. În ceea ce priveşte municipiul Lugoj, am ales Colegiul „Brediceanu” pentru că este un colegiu cu tradiţie, cu rezultate excepţionale şi pentru că s-au făcut eforturi considerabile din partea cadrelor didactice pentru a asigura un program educaţional de calitate, care s-a materializat în rezultatele obţinute de către elevi la competiţiile naţionale şi internaţionale”, a declarat Octav Jurcoane, specialist comunicaţii Hella România.

Conducerea Colegiului Naţional „Coriolan Brediceanu” a ţinut să mulţumească companiei pentru sprijinul oferit.

„Iată că anul acesta Crăciunul vine în Colegiul „Brediceanu” nu numai cu bucurie, cu zâmbete, ci şi cu un dar consistent din partea unei importante companii lugojene. Este un minunat exemplu de implicare a comunităţii în viaţa şcolii, în educaţie. Nu putem decât să ne bucurăm, să le mulţumim din suflet, să-i invităm mereu în mijlocul nostru şi să sperăm că tablele vor fi pline de cunoştinţe corect scrise şi vor avea un impact deosebit asupra elevilor”, a spus directorul adjunct al Colegiului Naţional „Coriolan Brediceanu”, prof. Mihaela Bînă.

Aceasta nu este singura sponsorizare a companiei în ceea ce priveşte municipiul Lugoj.

„Aş vrea să scot în evidenţă că Hella se implică deja activ în mai multe domenii de activitate la nivel local, dorim foarte tare să sprijinim comunitatea prin toate eforturile pe care le depunem, unele dintre ele comune. De ajutorul companiei Hella a beneficiat şi Spitalul Municipal Lugoj. De asemenea, şi din perspectiva sportului au fost diverse acţiuni sponsorizate sau suportate în întregime de Hella. Toate acestea au avut scopul de a arăta comunităţii nivelul de implicare sau importanţa pe care Hella o dă lucrului bine făcut. Pentru noi este foarte important să sprijinim educaţia, să investim în viitor, adică în copii, şi să ne asigurăm că putem să sprijinim creşterea şi dezvoltarea liderilor de mâine, a spus Alin Ţăpîrdea, responsabil operaţional Hella Lugoj.

Doar opt clase din cadrul colegiului nu sunt dotate cu whiteboard-uri, însă reprezentanţii companiei Hella au promis că în viitorul apropiat se vor primi şi pentru acestea.

Folosește Facebook pentru a scrie un comentariu

2 Comentarii on FOTO! Clasele unui liceu din Lugoj, dotate de compania Hella cu table moderne

  1. Uraaa! Ce realizare! Pai si in Pakistan au whiteboarduri!

  2. donator universal // 18 decembrie 2014 at 16:02 // Răspunde

    Nici bani de whiteboard-uri nu are scoala generala „Coriolan Brediceanu”.

Scrie un comentariu

Vă rugăm să scrieţi comentarii în legătură cu subiectul articolului. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, jigniri sau injurii aduse celorlalţi cititori care au scris comentarii duc la ştergerea comentariului sau chiar la blocarea IP-ului folosit. Redeşteptarea nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea acestora revine integral autorului. Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată.


Vă rugăm să scrieţi comentarii în legătură cu subiectul articolului. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, jigniri sau injurii aduse celorlalţi cititori care au scris comentarii duc la ştergerea comentariului sau chiar la blocarea IP-ului folosit. Redeşteptarea nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea acestora revine integral autorului. Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată.

*


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

CLOSE
CLOSE