"> [FOTO] Cele mai longevive cupluri și bătrânii cu vârste venerabile de peste 90 de ani au fost premiați – Redesteptarea

[FOTO] Cele mai longevive cupluri și bătrânii cu vârste venerabile de peste 90 de ani au fost premiați

 [FOTO] Cele mai longevive cupluri și bătrânii cu vârste venerabile de peste 90 de ani au fost premiați

Seniorii municipiului Lugoj au fost premiaţi vineri, 14 august, într-o festivitate desfăşurată la Cinematograful „Bela Lugosi”, unde Francisc Boldea, primarul oraşului, cu participarea reprezentanţilor Direcţiei de Asistenţă Socială Comunitară Lugoj au răsplătit viaţa împlinită a 86 de persoane.

”În fiecare an înainte de Sfânta Maria şi Paște premiem excelenţa. Pe cei care au împlinit 50 de ani de căsătorie pentru fidelitate, iar pe cei care au 90-100 de viaţă pentru o viaţă frumos trăită. Au fost prezenţi în sală 99% dintre cei nominalizaţi, sunt oameni de 90 de ani care se menţin încă tineri iar acesta este un lucru frumos. Trebuie să îi premiem pe cei care au muncit o viaţă, pe cei care şi-au făcut datoria, cum s-ar putea spune, cu vârf şi îndesat şi pentru care aceasta reprezintă poate ultima diplomă, poate cea mai frumoasă, cea mai dragă, cea care rămâne pe noptieră până la sfârşitul vieţii. De 7 ani de când sunt primar, facem acest lucru şi îl facem cu mare drag datorită oamenilor din Lugoj, pe chipul fiecăruia se poate observa bucuria de a fi prezenţi, ţinuta impecabilă în care se prezintă.”, declară Francisc Boldea, primarul municipiului.

Evenimentul a premiat astfel prin diplome, flori şi suma de 300 de lei fidelitatea a 37 de cupluri ce aniversează 50 de ani de căsnicie neîntreruptă, precum şi excelenţa a 12 persoane, cu vârste venerabile de peste 90 de ani de viaţă.

Nicoleta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: