- Redesteptarea.ro - http://redesteptarea.ro -

FOTO – Cel mai titrat ciclist lugojean a primit Numărul 4 al campaniei „Lugojul Pedalează”

Mondial [1]

pantani 01Laurenţiu Bogdănescu, alias Pantani, este ciclistul care a adus Lugojului cele mai multe premii la concursuri din ţară şi din străinătate. Laurenţiu are 26 de ani şi este membru al clubului de ciclism Tibiscus al Univesităţii timişorene.

pantani 01Laurenţiu Bogdănescu, alias Pantani, este ciclistul care a adus Lugojului cele mai multe premii la concursuri din ţară şi din străinătate. Laurenţiu are 26 de ani şi este membru al clubului de ciclism Tibiscus al Univesităţii timişorene.

În cadrul clubului a participat doar în ultimii doi ani la 40 de concursuri. Din palmaresul său pe anul 2012 putem menţiona că în ultimele cinci luni s-a clasat de şapte ori pe locul I la diferite concursuri de şosea sau mountain bike. Ultimul premiu I l-a câştigat weekend-ul trecut la prima ediţie a concursului de mountain bike – Pietroase Country Ride.

Pantani 06a„Pentru aceste rezultate mă antrenez în fiecare zi. Spre exemplu, vara mă trezesc la ora 4, îmi fac micul dejun, după aceea pedalez 34 km, după care fac un duş, merg la lucru şi seara mai pedalez cam 70 km. Traseul dimineaţa e Lugoj-Pogăneşti-Bârna şi retur. Seara merg până la Nădrag şi înapoi”, povesteşte Laurenţiu.

A depăşit o Dacie între Dealul Viilor şi han!

Faptul că Pantani excelează în ciclism se vede şi pe drumurile publice. Una dintre poveştile inedite ale lui Laurenţiu este cea despre depăşirea unui autoturism la ieşirea din Lugoj spre Făget.

„Urcam Dealul Viilor în spatele unui camion încărcat cu nisip şi încercam să mă ţin cât mai aproape. După vârful dealului, raba a accelerat, la fel am făcut şi eu şi m-am ţinut destul de aproape, aveam peste 60 km/h. La un moment dat am fost surprins să observ că basculanta din faţa mea semnalizează şi trece pe banda opusă. Când mi-am dat seama că a intrat în depăşirea unei Dacii era prea târziu şi a trebuit să o fac şi eu ca să nu mă accidentez”, spune Laurenţiu.

Lugojeanul spune că cel mai mult a mers cu 90 km/h.

În semn de apreciere pentru eforturile sale, voluntarii campaniei „Lugojul Pedalează” i-au oferit un număr fruntaş.

Cel mai pasionat biciclist din Lugoj a primit numărul 3 „Lugojul Pedalează”. Vezi declaraţia şoc a lui Ştefan Hodi! [2]

FOTO – Cel mai tânăr biciclist din municipiu a primit un număr „Lugojul Pedalează” [3]

Cel mai vârstnic biciclist din oraş a primit NUMĂRUL 1 în cadrul campaniei Lugojul Pedalează [4]

pantani 09

pantani 08

pantani 03

pantani 02

pantani 04

pantani 06

pantani 07

pantani 05