"> [FOTO] Binele învinge! Brăniștenii i-au ales pe Miss și Mister Boboc – Redeșteptarea

[FOTO] Binele învinge! Brăniștenii i-au ales pe Miss și Mister Boboc

 [FOTO] Binele învinge! Brăniștenii i-au ales pe Miss și Mister Boboc

Sezonul Balurilor Bobocilor s-a deschis, iar tinerii liceeni ai Liceului Tehnologic ”Valeriu Braniște” au dat startul, reunindu-se la sfârșitul săptămânii trecute în curtea instituției de învățământ lugojene. Anul acesta tema balului a fost ”Braniște Villains”, o poveste cu răufăcători, dar și personaje pozitive, mizând pe ideea că în ciuda întâmplărilor negative, la fel ca în basmele copilăriei, în final, binele învinge.

”Balul s-a organizat în spațiul școlii și, în ciuda temperaturilor joase, organizatorii și bobocii s-au dovedit curajoși, amuzanți, inspirați, implicați. Cu resurse puține, elevii de clasa a XII-a implicați au făcut lucruri mari și de aceea le oferim un mare Mulțumesc!”, a declarat Cosmin Gheorghe, directorul Liceului Tehnologic ”Valeriu Braniște”.

Bobocii s-au întrecut în măiestrie în cadrul probelor la care au fost supuși de către colegii mai mari, iar în final, titlul de Miss și Mister și Premiul I a fost câștigat de Anna Șevera și Sebastian Munteanu. Pe locul II s-au clasat Phillipe Savu și Beatrice Togerescu, iar pe locul III, Carla Slabu și Gabriel Petricescu. Miss și Mister Popularitate au fost desemnați Vanessa Sardaru și Dalian Drăgina, iar Miss și Mister Originalitate, Alexandru Peter și Cristina Rad.

Liceenii au fost premiați cu tablete, brățări de argint, ceasuri și vouchere.

În total, anul acesta la Balul Bobocilor au fost 20 de participanți.

Cristian Obeadă

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: