- Redesteptarea.ro - http://redesteptarea.ro -

FOTO! Asistaţii Complexului „Sf. Nicolae” din Lugoj au sărbătorit cinci ani de activitate

Mondial [1]

DSC 0020Complexul de Servicii pentru Persoane Vârstnice „Sf. Nicolae” din Lugoj a împlinit cinci ani de la înfiinţare. Cu această ocazie, asistaţii complexului i-au încântat pe cei care au venit să sărbătorească alături de ei, cu cântece şi poezii.

DSC 0020

Complexul de Servicii pentru Persoane Vârstnice „Sf. Nicolae” din Lugoj a împlinit cinci ani de la înfiinţare. Cu această ocazie, asistaţii complexului i-au încântat pe cei care au venit să sărbătorească alături de ei, cu cântece şi poezii.

„Este un nou prilej de sărbătoare pentru beneficiarii noştri pe care cu fiecare ocazie nu uităm să îi bucurăm şi ei la rândul lor, ne bucură pe noi cu cântecele lor şi poeziile lor. Am sărbătorit aşa cum se cuvine, cu dulciuri şi răcoritoare şi ne-am bucurat de ziua aceasta specială pentru complexul nostru”, a declarat Adriana Hornyac, directoarea complexului.

La manifestare a participat directoarea Direcţiei de Asistenţă Socială Comunitară Lugoj, Angelica Uscat şi viceprimarul Alin Tech. Alături de aceştia a fost prezent şi deputatul Sorin Stragea. Aceştia le-au urat „La mulţi ani!” beneficiarilor şi s-au bucurat de momentele speciale oferite de aceştia.

DSC 0016

DSC 0017

DSC 0018

DSC 0021

DSC 0022

DSC 0023

DSC 0034