- Redesteptarea.ro - http://redesteptarea.ro -

[FOTO] Alături de sport! Rotary Club Lugoj a donat un echipament de joc voleibalistelor de la CSM Lugoj

Mondial [1]Implicat în foarte multe proiecte sociale și umanitare, Rotary Club Lugoj a decis să demareze și o acțiune de sprijinire a sportului lugojean.

La inițiativa președintelui în exercițiu, medicul Dan Cliciovan, Rotary Club Lugoj a achiziționat și donat un rând complet de echipament de joc echipei de primă ligă.

”Vrem să fim alături de simbolul sportului lugojean, este poate cea mai iubită echipă și cu siguranță cea mai frumoasă pentru noi. Am vrut să încurajăm prin acest demers ideea că această echipă are nevoie de sprijin, iar atunci când acesta nu este unul material, să fie cel puțin prin participarea la meciurile de pe teren propriu. Noi o să fin sâmbătă, în număr mare alături de fetele noastre și așteptăm ca toți lugojenii să facă acest lucru”, a declarat medicul Dan Cliciovan.

Alături de acesta, la înmânarea noului echipament de joc au fost prezenți și alți doi membri ai clubului, fosta voleibalistă Mihaela Nagy și Adrian Corbeanu.

Căpitanul echipei lugojene, Diana Balintoni, a mulțumit pentru gestul făcut și a declarat că speră ca tricourile să le aducă noroc în meciul cu Dinamo, programat sâmbătă, 10 noiembrie, de la ora 18.30.