"> [FOTO] Accident cu 21 de victime pe centura Lugojului! 16 dintre acestea sunt copii | Redesteptarea

[FOTO] Accident cu 21 de victime pe centura Lugojului! 16 dintre acestea sunt copii

 [FOTO] Accident cu 21 de victime pe centura Lugojului! 16 dintre acestea sunt copii

Grav accident de circulație pe centura Lugojului, la blestemata intersecție de pe strada Tapiei, astăzi în jurul orei 11.

În evenimentul rutier au fost implicate trei autovehicule, un tir înmatriculat în Bulgaria, un Renault aparținând societății din zonă și un Microbuz Mercedes, cu numere de București, în care se aflau 16 copii.

Jumătate dintre aceștia au fost transportați la Spitalul Municipal Lugoj, cu diverse traumatisme, însă numărul total al persoanelor implicate în accident a fost de 21. A fost activat codul roșu, astfel că la fața locului au fost deplasate peste 10 ambulanțe, mașini SMURD și de descarcerare.

După primele cercetări ale polițiștilor lugojeni, se pare, principala vină ar aparține șoferului microbuzului, care circulând pe centură din direcția Caransebeș, în intersecția de pe Tapiei ar fi încercat să întoarcă, moment în care a fost lovit în partea din spate stânga de către tirul bulgăresc și proiectat apoi în Renault-ul care aștepta să intre pe drumul Tapiei.

Toate cele trei autovehicule au fost avariate rău, însă din fericire, nu s-au înregistrat pierderi de vieți omenești. Intersecția de pe strada Tapiei este, poate, cea mai periculoasă din vestul țării, însă nimeni nu este în stare să construiască un sens giratoriu sau să o semaforizeze, pentru a scădea riscul evenimentelor rutiere.

De la inaugurarea centurii și până în prezent aici s-au înregistrat zeci de accidente, multe dintre ele soldate cu morți.

cristi

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *