- Redesteptarea.ro - http://redesteptarea.ro -

Fotbal sub semnul Crucii! Campionatul eparhial de fotbal – Lugoj, ediția a VII-a

Mondial [1]Centrul pentru Pastoraţia Tineretului din Eparhia de Lugoj, împreună cu Primăria Ramna, a organizat în data de 12 mai 2018 la Ramna, jud. Caraș-Severin, a VII-a ediție a campionatului de fotbal eparhial pentru tineretul din Eparhia Greco-Catolică de Lugoj.

 Anul acesta au participat șase echipe din parohiile: Lugoj I – Sf. Ioana Antida, Cărpiniș, Ohaba-Forgaci, Lugoj II- Sf. Ioana Antida, Surducu Mare și Ramna. Echipele au fost formate din 6 jucători (un portar şi 5 jucători de câmp, plus rezerve). La finalul competiției podiumul a fost alcătuit din : Parohia Greco-Catolică Ramna – Locul I, Parohia Greco-Catolică Cărpiniș – Locul II și Parohia Greco-Catolică Lugoj I (Sf. Ioana Antida) – Locul III.

”Mulțumim pentru implicarea doamnei primar Ciurea Magdalena-Valeria din Ramna, cât şi a soţului dânsei, domnul Ilie Ciurea ( manager și antrenor) în acest eveniment sportiv pentru tinerii noştri. De asemenea mulțumim și domnului Ştiube Florin Nicuşor, conducătorul juriului din Asociația Sportivă de Fotbal Caraș-Severin, care s-a ocupat, în prealabil, de acest campionat organizat la Ramna. Nu în ultimul rând, mulțumim pentru implicarea Monseniorului Angelo-Narcis Pop, vicar eparhial Lugoj; Părintelui Ovidiu Neiconi, responsabil cu pastorația tineretului și preoților Ilie Tomoiagă şi Leon Posteucă”, a declarat pr. Vasile Chindriş, Paroh la Ramna.