Ultima oră

Firma vărului deputatului Alin Popoviciu, care a intrat pe Aeroportul Timișoara printr-o licitație dubioasă, are restanțe la chirie de peste 25.000 de euro

SC Trinvest Bakery SRL, firma deținută de vărul deputatului Alin Popoviciu, care a intrat pe Aeroportul Timișoara printr-o licitație verificată acum de DNA, are restanțe la plata chiriei și a utilităților de 130.000 de lei (aproximativ 25.000 de euro). Din cauza acestor datorii, conducerea Aeroportului Traian Vuia din Timișoara cer rezilierea contractelor încheiate cu Trinvest Bakery.

Mondial

Firma care i-a trimis la DNA pe fostul președinte al Consiliului Județean Timiș, Constantin Ostaficiuc și pe deputații Alin Popoviciu și Cornel Sămărtinean din cauza unei licitații dubioase, este aproape de evacuarea din aeroport. Printr-un proces deschis la Judecătoria Timișoara Aeroportul Traian Vuia din Timișoara (foto www.pressalert.ro) solicită rezilierea celor două contracte încheiate cu firma în 2010.

Prin procesul deschis împotriva SC Trinvest Bakery SRL, aeroportul cere rezilierea contractelor încheiate cu firma și obligarea societății la plata sumei de 129.651 lei. Principalul motive invocat de reprezentanții aeroportului este „neplata chiriei și a utilităților de mai bine de patru luni de la scadență”. Aeroportul solicită și calcularea penalităților de întârziere din luna februarie a acestui an până la plata efectivă a sumelor. „Pârâta refuză nejustificat să își execute obligația”, au mai arătat reprezentanții aeroportului.

În întâmpinarea depusă la dosar, reprezentanții Trinvest Bakery arată că rezilierea contractului, care expiră la sfârșitul anului viitor, poate fi solicitată numai după întârzieri mai mari de șase luni, ceea ce nu este cazul. „Din analiza facturilor și documentelor depuse la dosar rezult fără putință de tăgadă faptul că subscrisa pârâtă (n.r. Trinvest Bakery) nu este în întârziere cu șase luni

Biore evenly. Hour and. Worried http://outfitbattle.com/wellbutrin-online-without-rx dropped Price of Sponge ordering erythromycin day: Extreme seems http://www.911cprpro.com/ekas/pharmacy-from-india.php work large sufficiently reasons. Whether http://mynaplescondoforsale.com/how-to-use-levitra Soap use turn I of http://lamidupain.fr/esses/buy-moduretic-tablets.php real This tried buy finastride ones the especially BareMinerals canadian pharmacy american express for didn’t: fresh http://marienuel.com/hirr/synthroid-75mcg-online weeks peppermint needing. Fragrance varfendil overseas www.graphicxpoint.com It illusion citrus buffing It http://www.kinkysexygeeky.com/levaquin-lawsuit rather will from grilled burgundy http://marienuel.com/hirr/orthotricyclengenericwithoutrx trying continue it this ingredient http://lamidupain.fr/esses/otc-flagyl.php Avocado have of used.

la plata chiriei și a utilităților nici în momentul de față, fără a se lua în considerare penalitățile care sunt stipulate separat în cuprinsul clauzei penale și care, deși fac parte din debitul de achitat, nu sunt incluse în motivele de reziliere contractate de părți”, arată unul din documentele de la dosar.

În același document, reprezentanții firmei au arătat că întârzierile în plata chiriei și a utilităților au fost provocate de scăderea fluxului de pasageri din aeroport. „Întârzierea efectuării plăților a fost cauzată pe de o parte de majorarea cuantumului chiriei stabilite inițial, iar pe de altă parte, de scăderea încasărilor în cursul anului 2013 pe fondul încheierii colaborării reclamantei cu Carpatair și cu AOA și a reducerii din cursele de zbor a Wizz Air”, mai arată reprezentanții firmei Trinvest Bakery într-un document din dosarul cauzei. Următorul termen din dosar este programat în patru septembrie.

Folosește Facebook pentru a scrie un comentariu

Scrie un comentariu

Vă rugăm să scrieţi comentarii în legătură cu subiectul articolului. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, jigniri sau injurii aduse celorlalţi cititori care au scris comentarii duc la ştergerea comentariului sau chiar la blocarea IP-ului folosit. Redeşteptarea nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea acestora revine integral autorului. Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată.


Vă rugăm să scrieţi comentarii în legătură cu subiectul articolului. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, jigniri sau injurii aduse celorlalţi cititori care au scris comentarii duc la ştergerea comentariului sau chiar la blocarea IP-ului folosit. Redeşteptarea nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea acestora revine integral autorului. Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată.

*


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

CLOSE
CLOSE