- Redesteptarea.ro - http://redesteptarea.ro -

Fii voluntar! Clubul Interact recrutează noi membri

Mondial [1]Tinerii lugojeni au oportunitatea să se dedice acțiunilor de voluntariat, să se dezvolte și să descopere lucruri noi, în timp ce dăruiesc timp și compasiune semenilor, întrucât Interact Club Lugoj, una dintre cele mai prestigioase organizații din această sferă, dă startul recrutărilor.

”Noi căutăm tineri care sunt dornici de voluntariat și au între 12 și 18 ani. Formularul de înscriere este pe pagina noastră de Facebook. Acesta se va închide pe data de 27 septembrie, urmând ca pe 29 să fie interviurile”, ne-a declarat Vlad Curuțiu, președintele Interact Lugoj.

Generații întregi s-au implicat și au demarat proiecte ce au venit în sprijinul orașului, printre care ”Astăzi tu dăruiești”, ”Plant a tree” sau ”Film în aer liber”, iar membri Interact promit să inițieze și în viitor campanii interesante.

”Avem multe idei de proiecte pe care am vrea să le facem, dar așteptăm ca noii aspiranți să intre în club, să discutăm și cu aceștia. Membri actuali vor participa la a doua ediție a Festivalului Internațional Veterani, organizat de FOA în acest weekend”, adaugă Vlad Curuțiu.

Cei interesați pot obține mai multe detalii pe pagina oficială a organizației.