"> Fii mai bun, fii Moș Crăciun! Spectacol caritabil și Târg de Crăciun, la Lugoj – Redesteptarea

Fii mai bun, fii Moș Crăciun! Spectacol caritabil și Târg de Crăciun, la Lugoj

 Fii mai bun, fii Moș Crăciun! Spectacol caritabil și Târg de Crăciun, la Lugoj

Eveniment devenit deja tradiție pentru municipiul Lugoj, ”Fii mai bun, fii Moș Crăciun” a ajuns anul acesta la cea de-a IX-a ediție.

În organizarea Asociației FOA – Fusion of Arts, proiectul cofinanțat de Primăria Municipiului Lugoj aduce laolaltă participanți de la toate școlile și liceele din oraș, alături de organizații non-profit și alți oameni talentați din urbe.

Împreună, aceștia au realizat manual decorațiuni și obiecte specifice sărbătorilor de iarnă, care urmează să fie vândute în cadrul Târgului de Crăciun, programat pentru ziua de joi, 12 decembrie, începând cu ora 18, în incinta Școlii Gimnaziale ”Eftimie Murgu”.

La fel ca în anii precedenți, fondurile colectate din comercializarea produselor vor fi direcționate către ajutorarea unui copil bolnav din municipiu.

Tot în cadrul proiectului umanitar ”Fii mai bun, fii Moș Crăciun” va avea loc și un Spectacol Caritabil, sâmbătă, 14 decembrie, începând cu ora 17, pe scena Teatrului Municipal ”Traian Grozăvescu” din Lugoj.

Intrarea este liberă, iar cei care vor veni să vadă programul artistic pregătit de cursanții FOA, elevii lugojeni și alți parteneri ai campaniei vor avea posibilitatea să facă donații în urnele special amenajate.

Adelina Tomescu

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: