Ultima oră

Ficăței de pui în sos dulce

Ingrediente
500 gr ficăței de pui,
60 ml ulei,
200 ml lapte,
50 ml vin alb sec,
1 ceapă,
150 ml bulion,
1 lingura zahăr brun,
piper și sare după gust.
Cartofi 800 g
Cașcaval 150 gr
Telemea de vacă 100 gr
Boia dulce 20 g

Mod de preparare
Ficățeii se spală, se curăță de pielițe și se pun în lapte rece pentru 30 min.

Se pun în apă fierbinte – la opărit pentru 2 min. apoi se scot și se spală cu apă rece.

Ceapa se taie mărunt și se călește, până devine sticloasă.

Adăugăm ficățeii de pui, bulionul, vinul, zahărul și 100 ml apă caldă, se lasă să fiarbă la foc mic până scade sosul.

Când mâncarea este gata se adaugă pătrunjel tăiat mărunt, sare și piper după gust.

Cartofi se fierb în coajă apoi se curăță se lasă la răcit și apoi se sfărâmă în mână se amestecă cu boia dulce sare, piper ,cașcaval și brânză. Toată compoziția se toarnă în formă și se dă la cuptor până se rumenește, se servește ca și garnitură.

Folosește Facebook pentru a scrie un comentariu

Scrie un comentariu

Vă rugăm să scrieţi comentarii în legătură cu subiectul articolului. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, jigniri sau injurii aduse celorlalţi cititori care au scris comentarii duc la ştergerea comentariului sau chiar la blocarea IP-ului folosit. Redeşteptarea nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea acestora revine integral autorului. Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată.


Vă rugăm să scrieţi comentarii în legătură cu subiectul articolului. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, jigniri sau injurii aduse celorlalţi cititori care au scris comentarii duc la ştergerea comentariului sau chiar la blocarea IP-ului folosit. Redeşteptarea nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea acestora revine integral autorului. Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată.

*


Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE