Ultima oră

Feli Donose şi TM GROOVE au cântat împreună cu Lugojul Pedalează!

Cel mai așteptat eveniment al lunii iunie a fost o reuşită! Cicliştii au avut parte de premii, cadouri şi surprize muzicale!

lugojul pedaleaza

MondialNici nu se putea altfel, doar invitați speciali au fost The TM GROOVE alături de binecunoscuta Feli Donose.

După tura oficială la Schieffer, unde au fost răsplătiţi cu şepci, baloane şi alte obiecte promoţionale, dar şi cu trei biciclete, cicliştii au revenit pe platoul Casei de Cultură, unde îi aşteptau deja iubitorii de muzică bună, dar şi surprizele!

One Day Band, viitorul muzicii lugojene!

Seara a început cu ritmuri senzuale, cu un cover romantic interpretat de Eduard Argălaş şi de Paul Tudora.

Ne-au cerut dragostea din prima clipă, şi le-a fost oferită necondiţionat, prin cover-ul lui Ed Sheeran, Give me Love!

Momentul artistic a fost foarte îndrăgit de către spectatori, piesele lui Sheeran aducând un aer nostalgic printre melomanii lugojeni. La final am numărat stelele, fredonând hit-ul One Republic – Counting Stars!

“Nu am avut emoţii deloc, sonorizarea a fost foarte bună şi credem că am reuşit să bucurăm publicul pentru câteva minute cu melodiile alese special. Am fost onoraţi să cântăm în deschiderea unei trupe de renume, dar şi să facem cunoştiinţă, schimb de experienţă, ba chiar să primim şi laude din partea unor profesionişti!”, ne-a declarat Eduard Argălaşu.

Vocea României, pe scena lugojeană!

Evenimentul a fost încheiat cu un moment magistral de Feli, posesoarea unei voci puternice, care emană căldură și poartă ascultătorul prin tot portativul de emoții umane. Chiar dacă a fost la prima ascultare live pot spune că îi urmăresc ascensiunea de câțiva ani buni…și e pe un drum luminos…se îndreaptă către stele, sau…ce să mai ezit?…E deja!

Platoul Casei de Cultură a fost arhiplin, iar ropotele de aplauze după finalul fiecărei melodii și fredonările la unison din timpul acestora pot spune că au fost încununarea unei seri de vis, așa cum era de aşteptat!

Hiturile anilor ’90 au fost printre cele mai apreciate, Gelo-gelo-gelozia…se putea citi pe buzele fiecărui participant, dar melodia Cine te crezi? A fost cireașa de pe tortul cu note muzicale oferit de către invitați.

TM GROOVE… artileria grea!

Trecând cu greu de minunata desfășurare a acţiunii, ajungem la punctul culminant al serii…THE TM GROOVE…cea mai bună trupă la ora actuală… şi mulţi ani de acum înainte!! Cum să vorbeşti despre prieteni dragi, despre oameni speciali?….

Aş începe cam aşa….Ciuc (Mircea Ardeleanu Jr)… nu cred că mai e cazul să vi-l descriu, dar în caz de necunoștință de cauză, vă dau câteva indicii. Așadar, dragi degustători ai muzicii de calitate….seara nu ar fi avut viață fără Bass…..Its all about the Bass… cum îmi place mie să spun.

Este un fenomen… și aș putea încheia aici. Un muzician de generaţie nouă, cu rădăcini puternice… şi se pare că As Below…So Above… îl definește perfect.

Valoarea sa a fost confirmată atât de către specialişti cât şi de public datorită talentului, profesionalismului și autenticității cu care abordează diferite genuri… cu nemărginit succes. Trăirile pe care le are în timpul interpretării şi emoţiile care le transmite către public fac din el un om special.

“Îmi amintesc cu drag de colaborarea pe care am avut-o acum câţiva ani cu maestrul Puiu Munteanu şi cu Ansamblul Lugojana, de concerte cu public numeros, aici, la teatru, eu cântând la ţambal. Au fost momente minunate şi revenind acum, am găsit acelaşi public cald, deschis la nou şi la muzică de calitate”, ne-a spus Mircea Ardeleanu Jr.

Al nostru David Gilmour, alias Horea Crișovan…ne-a încântat cu improvizațiile sale, de o frumuseţe sonoră aparte. Incredibil! Fiecare piesă e cuprinsă de o energie grandioasă atunci când corzile chitării Manne au fost mângâiate de talentatul Horia, atingându-ne cele mai interioare colțișoare ale sufletului….Inimitabil! Acest fost furios și actual virtuoz al chitarei electrice, aduce un adevărat omagiu emoţiilor și sunetelor acustice, ducându-ne cu fiecare sunet mai aproape de perfecțiune.

Florin Cvașa, cel de-al treilea membru al formației, unul dintre cei mai buni toboşari la ora actuală, este ingredientul secret al poțiunii magice pe care v-o recomand cu mare drag!!!!

Deznodământul serii nu putea să fie decât o improvizaţie instrumetală, creând o emoţie specială…din păcate de durată mult prea scurtă pentru noi, spectatorii.

Dar aromele speciale se țin în sticluțe mici…și cu toate că durata concertului a fost mult prea scurtă pentru fani, parfumul serii a fost unul intens, unic…de neuitat!

În loc de încheiere, aş adăuga faptul că în curând îi vom auzi din nou pe cei patru giganţi ai muzicii…pe târâmuri lugojene!

Folosește Facebook pentru a scrie un comentariu

Scrie un comentariu

Vă rugăm să scrieţi comentarii în legătură cu subiectul articolului. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, jigniri sau injurii aduse celorlalţi cititori care au scris comentarii duc la ştergerea comentariului sau chiar la blocarea IP-ului folosit. Redeşteptarea nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea acestora revine integral autorului. Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată.


Vă rugăm să scrieţi comentarii în legătură cu subiectul articolului. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, jigniri sau injurii aduse celorlalţi cititori care au scris comentarii duc la ştergerea comentariului sau chiar la blocarea IP-ului folosit. Redeşteptarea nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea acestora revine integral autorului. Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată.

*


Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE