- Redesteptarea.ro - http://redesteptarea.ro -

Fântânile publice predate la o firmă din Caransebeş! Sesizările defecţiunilor se vor face prin telefon

Mondial [1]Administraţia locală a anunţat că o firmă din judeţul Caraş-Severin va prelua din a doua jumătate a acestei luni, întreţinerea celor 38 de fântâni publice, de alimentare cu apă potabilă, din oraş.

Lugojenii vor avea la dispoziţie un număr de telefon unde vor putea fi anunţate problemele apărute la instalaţiile de pompare, precum şi modificarea parametrilor de potabilitate a apei.

“Din 18 decembrie atât analizele periodice, ce sunt necesare pentru controlul calităţii apei de băut, de la fântânile publice din municipiu, cât şi întreţinerea echipamentelor de captare, pompare şi a robineţilor, vor intra în sarcina unei societăţi comerciale din Caransebeş, care a încheiat un contract cu Primăria Lugoj. În sarcina autorităţilor locale va rămâne doar partea de placare exterioară. La fiecare fântână va fi afişat un număr de telefon, prin care se pot face sesizări”, a comunicat Primăria Lugoj.

Începând de joi, 14 decembrie vor fi deschise toate cele 15 fântâni oprite din cauza analizelor necorespunzătoare. Doar fântâna din parcul Gării va rămâne nefuncţională până la repararea pompei defecte.