- Redesteptarea.ro - http://redesteptarea.ro -

Fântâna din Micro V a primit, în sfârşit, undă verde de la Sanepid şi a fost deschisă!

Mondial [1]

fantanaDupă cinci analize efectuate la Direcţia de Sănătate Publică (DSP) Timiş şi trei dezinfecţii succesive, din ce în ce mai puternice, fântâna din Microraion V a primit, în sfârşit, undă verde de funcţionare.

fantana

După cinci analize efectuate la Direcţia de Sănătate Publică (DSP) Timiş şi trei dezinfecţii succesive, din ce în ce mai puternice, fântâna din Microraion V a primit, în sfârşit, undă verde de funcţionare.

Fântâna era la un pas să fie închisă definitiv, după ce ing. Tiberiu Olteanu, şeful Serviciului Public de Administrare şi Întreţinere a Domeniului Public (SPAID), anunţa rezultatele necorespunzătoare din cele patru buletine anterioare, primite de la DSP.

În ultima clipă, datorită parametrilor normali înregistraţi la ultima analiză, fântâna a fost redeschisă de marţi, 2 octombrie. „Cetăţenii din Micro V pot lua apa fără probleme, acum ea este potabilă. Buletinul de analiză este îndosariat la noi şi certifică acest lucru. La ora actuală, toate cele 38 de fântâni de pe raza municipiului, plus cele trei din piaţă, au calitatea apei corespunzătoare”, declară ing. Tiberiu Olteanu.